HtcGns haftadayız bu haftalarda bebeğin hareketleri her gün hissediliyor mu?🧐 ben bazen hissediyorum bazı günler hissetmiyorum da normal mi acaba
Kakulimmm HtcGns biz yarin 18 diyeceğiz ben sanki hic hissetmiyorum gibi. Belki üç kere falan anca hissetmisimdir bence zaman ilerledikçe artacak
Minik-mucizem123 HtcGns evet canım bende 20. Haftada öyleydim suan 23 e girdim hala öyle. Bazen çok hareketli bazen hiç hareket etmiyor denecek kadar az oluyordu 🙏
Ecek HtcGns bende 20 hafta dayım 19 da hisettm baya güçlüydü sonra bidaha dışardan anlaşılmıcak şekilde hissettim :) acaip bi duygu :)
Ozlemdmn HtcGns tatlim 21+2 deyiz bende hissetmiyorum Yani cok az nadir bir kac kere hissettim ama o kadar normal diyorlar 24 e kadar hussedermisiz csnim ilk olunca insan tedirgin oluyo ama normal diyorlar
oygenkubra canım ben de 20 deyim. bazen küçük küçük hissediyorum bazen hissetmiyorum. hala net değil gibi :)
HtcGns 😊 evet ilk benim de. Hemen her durumda bir tedirginlik durumu. Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin. İçim rahatladı ya çok sağolun🥰
ceylin4 Ben 18+4üm ve hiç hissetmiyorum elimi karnıma koyup kendimi dinliyorum ama sadece nabız yani üzülüyorum aklım sürekli hareket hissedicek miyim de