minicikbirmucize Gizemveasya herkes hamile olduğunu hissedecek diye bir şey yok ki, kimi hamileliği en başından beri anlayıp yüksek seviyede yaşar kimi anlamaz bile hafif şekilde geçirir
Glsacar32- Gizemveasya çok normal ben 22 haftalığım daha yeni yeni farkediyorm :)ilk başlarda çok insan bilemiyo
Ftsctn_20 Gizemveasya Bende hamile gibi hissetmedim kendimi ,hatta gribim diye eşimle doktora gittik 6 haftalık hamile çıktım 😁
Sevdiss_17 Tugceecikk ozaman adete yakin ovu testelri pozitif cikmasida gebelik diye algilanmamli tamamen negatifmi cikmisti yoksa benimki gibi silikmiydi bende oyuzden hic umutlanmak istemiyorum hatta adet olucam gibi dusunuyorum
EmineTavan Gizemveasya hamile oldugumu ben değil de eşim hissetmişti cok diretti hamilesin diye ama düzenli adet gördüğüm için ihtimal vermedim taa ki 11 haftalık olana kadar kısacası hamileliğin 3. Ayda hissettim 😂
aayseegul Gizemveasya adetin nekadar geçti yada geçtmi cnm.bende arada batmalardan hariç ve akıntıdan hariç hiç bir belirtim yok zaten çok yeni sanırım 4 haftalık
Yagmur2020 Gizemveasya ben testi yapmadan emindim hamile olduğuma nitekim hamileymişim reglim 1 gün geçmişti
Mommbabyy Gizemveasya ben adetime 4 gün kala bendeki değişikliği hissetmiştim kimseyi inandıramadım 😄 gel gör ki 31 haftalık olduk çok şükür