Sevdiss_17 Tugceecikk yok yasadigim yerin saglik ocagin adi mesela ikbal aile sagligi merkezi tahlil sonuclari yazdim saglik bakanligij sitesinden ilerledim tc ile giris yaptim ogrendim
Sevdiss_17 Tugceecikk adetime 6 gun var yumurtlamadan 12 gun gecti dayanamadim yaptim negatof silik bile degil cok agrilarim var umutlanmistim uzuldum 😔
Tugceecikk Sevdiss_17 anladım canım banada kod veriyolar onu girp bkym bazen aynı gün bazen ertesi sabah düşüyor artık beklcem çıksnda
Ourmiracle Bsra1998_ catlamadan sonra 14.gun evde yapacagin bi testle cikar ben 12.gunu kipkirmizi bi cizgi ile ogrendim
Ourmiracle Bazilarinda erken belirti oluyor ama bunlar tamamen adet belirtisi yani ayirt etmek imkansiz. En buyuk belirti adet gecikmesi
Sevdiss_17 Tugceecikk sabie insallah cok cok guzel cikar sonucun . Ne biliyim yani belirtim yok sedece iki gundur karin agrisi kasiklarimda ani agri bide siskinlik var gibi goguslerim icten agriyo oyle elleyonce falan degil umutlandim silikte olsa cikar diye nasip artik gelecek ay bakicaz artik
Serrax Sevdiss_17 ben🤚🏼5+6 haftalık hamileyim. Akıntı göğüs hassasiyeti bulantı hiç bir belirtim yok. Bir önceki kürtajlı gebeliğimde hepsini yoğun yaşamıştım. Çok ilginç ama hepsi birbirinden farklı oluyormuş
Yaman Ben tüp bebekle hamile kaldım 4. De tuttu diğerlerinde transferden sonra günüme kadar beklerdim bu sefer hissettim sanki günü beklemeden transferden sonra 9. Gün test yaptım allaha şükür cıktı
Sevdiss_17 Tugceecikk kuzum test yaptim ya bir gebenin gunlugunde 2 tane gelen gebelik testind3n birini yaptim simdi baktimda ikinci cizgi silik bu testi kullanip bekledikce siliklesen ve hamile olmayan yada olan varmi 🙄 nasil bi soru sordum kendimde anlamadim ama
Tugceecikk Sevdiss_17 canım orası belli olmyr ben beklettim kaç kere çizgi çıktı ertesi gün adet oldum :)bekleyince çok çıkıyo kendi izi sanırım ama öyle olup hamile çıkanda çok oldu ne kadar bekletmştn
gozdevebebegi Gizemveasya tabi normal. Ben karnim çıkıp sertleşene kadar hic hissedememistim. Cunku cok sukur ne bulantım ne ağrım olmuştu. ☺️
Sevdiss_17 [url=https://hizliresim.com/zyv4a7][img]https://i.hizliresim.com/zyv4a7.jpg[/img][/url] buharlasma cizgisi sanki bu testte boyle ciktimi hic sizin benim gecen ayalrda yaptigim ince beyaz testlerde hep bekledikce silik cikiyodu ama o test markasi oyleydi buda sanki buharlasma cizgisi gibi ama ilk yaptiktan on dkaika sonra ben cift gordum sanki sonra gormek istegim icin gordgumu sandim bi bakrmisiniz
Tugceecikk Sevdiss_17 sanki var gibi ya baktımda iyice sen iki gün sonra tekrarla burda paylaş silik gibi çıkarsa yine