Ayserkan Burda bir çok hikaye okudum inşallah bir gün bana da hikayemi anlatmak nasip olur diye sabırla bekledim. Bu benim üçüncü gebeligim ama ilk cocugum olucak. Ben ağır pcosluyum gonal-f ve catlatma ignesiyle gebe kalıyorum. Iki ikiz hamilelik geçirdim ilkini 20 haftalikken benim hayatım tehlikede olduğu için gebeligimi sonlandirdilar daha sonra tekrar ikizlere gebe kaldım servikal yetmezlikten dolayı rahim ağzına dikiş atıldı haftalarca yattım 23 haftalikken kontrole gittiğim de 5 cm acilmam olduğunu öğrendim yatis yapıldı rahim ağzına ekstradan pesser (halka) takıldı bebekleri durdurmak için en fazla 27 haftaya kadar dayanabildik malesef bi kac ay kuvozde kaldıktan sonra kaybettim onları😢😢 çok zor ve acı günler geçirdim daha sonra tekrar gebelik istedim ama eşim yanaşmadı zor ikna ettim onu çok sukur hamile kaldım tekrardan bu defa tek gebelikti çok sevindik en azından tutunma şansı daha yüksekti.12 hatalikken dikiş atıldı yattım surekli yemek wc dışında kalkmadim düzenli ilaclarimi kullandım 10 mm olan rahim ağzım mucize bi şekilde 45 mm e uzadı hep o aralarda seyretti düzenli kontrollere gittik çok sukur ki hiç bi sıkıntımız yoktu bebegim gayet saglikliydi 37 haftalikken dikislerimi aldı doktorum bol bol yürüyüş yap doğuma hazırlan artık dedi. Yürüyüş yapiyom merdiven inip cikiyom squat yapiyom ama benim inatçı gelmek istemiyo doğum kanalına dahi girmedi hep yukarda kaldı. Pazartesi günü hareketlerini takip ettim hareketsizdi ne yaptiysam tepki vermedi hemen doktorumu aradim hastaneye gittim nst ye bağladı kalp atışları gayet iyiydi ama ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Eşim doktoruma bugün alalım bebeği dedi normal doğumu bekleyipte tehlikeye atmak istemedi dört kayiptan sonra buna da bisey olsaydi bizi çook yikardi. Doktorum tm hemen yatis yapalım dedi bende hazirliksizim ama dedim eve gidip dus alıp öyle gelmek istiyorum dedim tm dedi dusumu aldıktan sonra tekrar hastaneye gittik yatisim yapıldı ve beklenen zaman geldi çattı hem korku var hem çok mutluyum oğluma kavusucam diye spinal anestezi uygulandı 15 dk içinde oğlumu gördüm çok sukur saglikliydi ama iyi ki eşimi dinleyip sezaryeni kabul ettim oğlumun boynuna iki kat kordon dolanmisti mos mor olmuştu yavrum hemen götürdüler temizlediler ilk kontrolünü yaptılar benimde yarami kapadiktan sonra götürdüler 4.5 yıl sonra melegime kavuştum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi evlatsiz bırakmasın 💕💕
Kbraozak Ayserkan çok sevindim sizin adınıza rabbim size bağışlasın sağlıklı uzun omru olsun inşallah 💙
Bestem Ayserkan Gözlerim doldu okurken senin adına çok çok sevindim canm Rabbim uzun sağlıklı güzel hayırlı bir ömür nasip etsin sana yavruna ve eşine inşallah gözünaydın canm sağlıkla huzurla büyüt meleğini 😍
Eceveannesi Ayserkan rabbim uzun onur versin inss sezeryan sonrası nasıl.surec göbek kaliomu hemen ayağı kalkiomusunuz
MrsEren Allah kaybettiğin evlatlarından kalan ömrü, nefes almak nasip olan evladına versin. Uzun uzun bir ömür nasibiniz olsun canım. Şimdi kucağında koklaya koklaya yılların özlemiyle sev canım 🥰😍 şükürler olsun. Hayırlı olsun 😘🥰💋
Ayserkan Eceveannesi Göbek kaliyo biraz malesef oda zamanla gider ins. Ben kendimi yatağa atmadım bebegimle ilgilene bileyim diye bol bol yürüyüş çok iyi geliyo