dthealthy kardelen214 yani bu gebelik düşündüğümden beri değişken oldu son iki ay 40güne kadar sürüyor
minikcivcivim dthealthy evet canim ama çatlamamış 20 ve 28 mm olmuşlar canim dr. Iğne vurmak istemedi progesteronm düşük ama yine de yazdı vuruldum iğneyi canim
dthealthy Kızlar size bişey sorcam yaa eşimin bi akrabası da hamile kalmış da kayınvalidem şimdi söyledi değişik hissettim şimdi ben de hamile kalsam kıyas olayı çok olacak sizce nasıl kendimi rahatlatmalıyımm yanii hep içiçeyiz o da gelin
kardelen214 dthealthy Kıyas olayı her yerde her zaman var şimdi de gebe olsan ilerde de olsan her zaman kıyaslanacak bildiğin tanımadığın vs çok olur o yüzden bunu kafaya takmayın bence kaçıncı gün iğneden sonra
kardelen214 dthealthy benim aynı zamanda evlendiğim görümcem kuzenim ve komşumuz var bir de benim üstümdeki psikolojik baskıyı düşünün biraz kilo aldım adımı hamile ve gizliyor çıkarmışlar başka bir kuzenimin eşi de beni ruyasında hamile görmüş her yerde hamile saklıyor diye anlatyormuş bu topluluk içinde aklı selim bir şekilde elbette yaşamam mümkün değil ama mecbur sabrediyorum dua ediyorum
dthealthy minikcivcivim evet 20mm bakalım artık tutarmı bu ay bilmiyorum doktorum heveslenme hemen olmayabilir de hemen ilk denemede dedi
minikcivcivim dthealthy inşallah canim yok ya diğeri 30 mm ondan umudu kestim de diğeri biraz daha iyi gibi geliyor inşallah iyi olur 🙏🌸