Glcnazz10 linç amaçlı yorum yapmıyorum öncelikle belirteyim 🙏
Şekerli su sadece anı kurtarma olur. Sarılık eğer tıbbi bı rahatsızlık yoksa beslenme yetersizliğine bağlı olur. Çok ileri derecesi kötü sonuçlara bile yol açabilir. Uykuya meyili olan bebekler sarılık olma yolunda ilerliyor genelde . O anda şekerli su belki kan şekerini yükseltebilir ama kalıcı çözüm degil. Sürekli uyku haline girdiğinde şekerli su vermek de olmaz el kadar bebege. Hastanede bile şekeri dusmus bebeğe elbette hemen bı kaç damla veya serum olarak Dekstroz( şeker içeriği olan serum) veriliyor. Ama onunla yetinmeyip saatlerce de olsa bebeği beslemeye çalışıyorduk. Yani diyeceğim o ki şekerli su duruma gelmeden güzelce 2 saati aşmadan bebeği doyurmak. Ve sütünüzün geldiğinden emin olmak.( Henüz bebek emzirmedim o his nasıl bilmiyorum.) Hissedilemiyorsa sağılarak sütün ne kadar geldiğini gözle görmekte fayda var. Ona göre mama takviyesi verilebilir. Bazı yenidoğan bebekler 30 ml bile zar zor alırken kimisinde (4 5 günlük bebek) 100ml aldığına şahit oldum. O yüzden dikkat etmek lazım doyduğuna.👍