Kuzucuklarim Na55- bugun tam 15 +1 aksam konturolum var ve cok merak ediyorum cinsiyetini.Yalan yok gonlum erkek bebekten yana iki guzeller guzeli kizim var.Bu haftalarda degisen cok olmus ama benim iki kizimdada 12. haftada ogrendim ve degismedi.
Na55- SemanurMuhammedali amin inş nebiliyim kız istiyordum cokta şaaka bi yana tabide saglklı olsnda bide erkek olrsa kayınpederin ismi istiyo eşim ondan dha cok:)
Hiranurhilal Kuzucuklarim ıns gonlunuzdekı olut hayırlısıyla benımde ıkı kızım var aynı duyguları yasadım gonul farklı ıstıyo suan 36haftalıgım oglumu beklıyorum
Mervettas Na55- 16.haftada benim döndü %90 erkek ama kesin değil tekrar bakalım her ihtimale karsi dedi hatta bak pipisi de burada diye Bile ultrasonda gösterdi ama 21.haftada kız galiba ama emin değilim dedi en sonunda 28.haftada ogrendik kesin olarak 😄
Na55- Mervettas oo cokta uzn süre sonra ögrenilmiş kyfetlerde insan skntı yasıyo artık karsıık olck 😀
Busbus94 Ben 15+4’üm resmen pipiyi ve hayaları gördük😛dönme ihtimali yok.. ismi de Ali Efe olucak kısmetse:)
Gizemciim Na55- nedir bu erkeklerin babamin ismi takintisi ya 🙄 mümkün degil kabul etmem yani. ama örnekler hüseyin eren.. hüseyin arda.. hüseyin meriç.. hüseyin efe.. hüseyin asaf ta duymustum 🤗 saglikla gelsin 💜
Melikekrtc1 Biz de 12. Haftadan beri çok şükür kesin 😁 erkekmiş herşeyini gördük valla yavrumun 🙈😂 Kayınpeder adıyla koyucaz inşallah. ADEM ÇAĞAN 💗
Mervettas Na55- bizim de gözüküyordu ama değilmiş 😃 hayırlısı insallah rabbim hayırlısını evlatlar eylesin