rmysaa06 Merhaba kızlar 14+6 gebeyim benim şuan için tek problemim uyku , geceleri uyanıp su içtiğimde yada lavaboya gittiğimde sınra uyuyamıyorum , aynı sorunu yaşayan var mı yada siz ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz 🙁
pamuksekerinannesi rmysaa06 Bende 14+1 haftalık hamileyim.. Gece uyanıyorum dediğin gibi bir daha uyuyayamıyorum.. 2-3 sonra tekrar uyuyorum zorla...😔 Senin cinsiyet belli oldu mu bu arada canım🤗
Figen rmysaa06 evet canım ben de 10 haftalık hamileyim geceleri kalkınca bir daha uyuyamıyorum. Sanırım hormonal sebeplerden dolayı yada heyecandan da olabilir 😃
Kamilla rmysaa06 ben dr oyleyim. bir gozu kapali git lavaboya. bir yerde okumuwdum. iwe yariyor. yerime geldigimde hemen uyuyorum
GamzeGoktas rmysaa06 biraz daha büyüsün tuvaletle kanka olmaya başlayacaksınız geceleri uyuyamayacaksınız karnım henüz çıkmamışken nezaman büyüyecek dışardan belli olacak derdim şuanda 34 haftalık olduk biran önce sağlıkla doğsun istiyorum 😩
Dsa rmysaa06 valla bilemiyorum ki! İlk doktor randevumda sorucam. Yatmadan önce yiyebiliyorsanız yoğurt- ayran olabilir bence. Ben yapamıyorum bulantılarımdan dolayı.
rmysaa06 Dsa benim hiç bulantım olmadı ama kendi yaptığım yemeklerin yaparken kokusunu alınca direk mide bulantım oluyor , gece uykularını doktora sordum gece acıkmadan dolayı yada idrara sıkışma durumundan dolayı uyanıp uyuyamayabilirsin dedi . Tabi ailemde direk bebek doğunca uyanacaksın sürekli vücudun seni buna hazırlıyo diyor bilemedimm
Ozlemr Arkadaşlar ben kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum 6+2 yim. benden başka böyle olan biri var mı?
rmysaa06 Ozlemr halsizlik sürekli uyuma isteği ilk 3 ay oluyor canım malesef ben 4.ayı bitireceğim nerdeyse ama halen ara ara oluyor
Dsa rmysaa06 evet şimdi siz deyince aklıma geldi. Bunu okumuştum ben Doğum sonrasına vücut hazırlıyormuş kendini uykusuzluğa.
rmysaa06 Ya bende bugün 15+2 deyim karnım çok hafif belli zayıfım ondan mı bilmiyorum 🙂 Ama karnım ne zaman belli olacak diye sabırsızlanıyorum , sizin çok az kalmış sağlıkla doğsun inşallah 🙏
Semah Kızlar bende kendimi bi tek böyle sanıyodum. 15 haftalığım şu anda saat 6 gibi lavaboya kalkıyorum bidaha uyumanın mümkünatı yok. İki saat yatakta debelenip zar zor uyuyorum. Geçen gün işte belki uyutum diye uyku için müziklerden açtım yine de yok. Sabah uyuyamayınca bütün gün uyuyasım geliyo artık.