zelis63 Sibelderdiyok canm ben 32 haftalığım ama 20. Hafamda 330 gram falandı şimdi kilosunu kafana takma kuzum son haftalarda çok fazla alıyolar artk gittikçe artar
Provadorr Sibelderdiyok neden doktorunuza sormuyorsunuz ultrasonla bakılırken telaş yapmanıza gerek kalmaz
zelis63 Sibelderdiyok ya kişiden kişiye değişiyor canm benm su gibi gecti doğum korkusu bile sarmaya başladı ama kış olduğu için hep evde olunca zaman gecmiyor
Mom46 19 haftalıkken 350 gdı 23 haftalıkken 750 g şuan 25 haftalığız randevumuzun gelmesini bekliyorum acaba kaç olduk 😅 bebeğinin kilosu gayet normal şimdiden kafana takma
Sibelderdiyok Mom46 bakalim bizimkide ilerlese keske bir an once dogumu yapsam bel agrisi ve mide bulantim var hep
Bahar1 Sibelderdiyok Ben 20+4gittim 438gr haftasına göre küçük dedi bana bakalım inşallah toparlanir🙏
Semiha89 Bahar1 haftasına göre küçük mü dedi bende 20+ de gittim 358 gr ama iyi gelişimi dedi dün gittim ben
Elifcek Sibelderdiyok 19+4 de ikizlerimin biri 300 gram diğeri 307 gramdı 🥰 20 haftalık olduk bakalım 2 hafta sonra bir daha ki kontrol .
Kardelenyigit Şuan 23 hafta içindeyim ama tam o zaman yanı bende 19+5te gitmiştim 380 gramdı kızım 😊bi hafta öndeyiz bebekler farklılık gösterebilir doktor iyi dedikten sonra çok takılmamak gerek 😊