sbg 13+6 yim doktor bugun ters duruyor donmus makat duruyor dedi bir sakincasi var mi bunun ? Düsük olmasi gibi:(? Ben biraz panik bir insanimda 😫
Deletedmom137 sbg canım gayet normal bu yüzden cinsiyet öğrenemeyenler bile var zaten bi sıkıntı olsa doktorunuz bilgilendirirdi
Deletedmom138 sbg bizimki içerde break dance turnuvalarına hazırlanır gibi bi baş aşağı bi popo aşağı dönüyor bişey olmadı Allaha şükür bende 14 haftalığım. sadece cinsiyeti net göremiyoruz 🤣
Derya2405 sbg ben 19 hafatligim benim çocuk bi huy edindi 4 gündür sol kasigima ayaklarını dayıyor orasi yumruk gibi şişiyor 15 dk sonra geri eski halini aliyor bunu da tam uyuyayım zaman yapıyor uyutmuyor da o yüzden korkma hiç bisey olmaz allahın izniyle
Deletedmom137 sbg tatlım zaten bi sorun olsa doktorun sana sölerdi yinede doktoruna danışabilirsn kendini böyle düşünüp üzme bebişi strese sokarsın bakk 😀 daha ne duruşlar sergileyecek annesiiiii
Derya2405 sbg cinsiyet öğreneme gittik senin dediğin gibi diyordu benim bebek doktor zo rla gördü de dedi bize erkek diye