Ayseyu Aslima bebek sıkıştırıyodur baskı yapıyor ya ondan olabilir büde şimdi daha hızlı büyüyüp kilo almaya başlıycak daha fazla hissedebilirsin
Derya2405 Aslima bende kansızlık var o yüzden oluyormuş hap da kullanmıyorum ama bi sıkıntı yok şuan için
ggizemmm Aslima tuvaletin geliyo mu o an yani mesaneye bastırdığı olabilir bende de oluyo aynısı bi anlık geciyo o an ter basiyo.
minikmelegim_ Aslima buna benzer şey hafif uzandiğimda oluyor bana. Sırt ustu ozellikle. Birden kulaklarimda kalp atışlarimi filsn hissediyorum böyle hızlı ve tuhaf bir sekilde atıyor sanki tüm vucuduma yayiliyo. Bence normal bir durum. Pozisyonumu degistirince duzeliyor. O an kasık ağrisi olmuyor ama normal zamanlarda oluyor kasık ağrımm sancı gibi. 32 bitcek benim
Aslima minikmelegim_ benimde bazen sırt üstü bazen sola yatınca değişiyor yanı. Sizin bide ilerde gebeliginiz benim daha erken ya normal mi bilemedim.
Btl_13602 Aslima yürüyüş bol yap evin içinde de olabilir. Birde karnını ağrıyan yerlerini elinle ovala canım durumunu doktorla da paylaş eğer geçmezse
Aslima Btl_13602 evet genelde çok hareketsizim tabi. Bide kan ilacı kullanıyorum yeni başladım. Bugün bi soruyum doktoruma bakalım.
Ecek Aslima bende yaşamıştı bunu bi amda kalbim kulaklarımda atıyo gibi oluyodu artan kan basıncından değişmi o sıralarda doktor kalp iki katınkan pompalıyor çnkü
Aslima Ecek belkide ondan olabilir ama ne biliyim yeni başladı ilerde hep olurmu yada hamilelik ilerledikçe olurmu bilmem yinede doktora sorarım
Zeyk Aslima Nefes almada güçlük boğuluyor hissi Şakaklardan enseye uzanan basınç baş ağrısı zonklama Kulakta basınç. Çarpıntı hissi Bunları yaşıyorsanız Tansiyonunuz yükseliyor demektir. Takip edilmeli, doktorunuza gozukmelisiniz en kısa sürede.
Elifaka Aslima benimde gunduz yapiodu gece iciyrm ama geceleride cok kotu oluyrm doktoruma dicem degissin dun 6 ya kadar mahvetti midemi uyuyamadmb😕
Aslima Elifaka bende gündüz içsem bulantı yapıyor bişey yiyemiyorum akşam içsem nefes alamıyorum basınç şeklinde bişey oluyo değişik bilemedim bende