Ben de bir Dostinex kullanıcısı ve düşük tecrübesi olan biri olarak söylüyorum, bence düşükle hiçbir ilgisi yok. Şayet böyle bir durum olsa bütün doktorlar istisnasız bu ilacı her verdiğinde mutlaka uyarır ve korunmasız ilişkiyi yasaklardı. Düşüklerimizi illaki bir sebebe bağlamak zorunda değiliz eğer genel geçer bir durum yoksa. Yani sağlıksız olarak döllenme yaşandıysa ve o oluşan hücrede herhangi bir eksiklik varsa ne yaparsanız yapın sistemin bir parçası olarak kendisini imha etmek için durumu düşükle sonuçlandıracaktır. Bir makalede okumuştum ve çok mantıklı gelmişti; bir doktor eğer düşüklerin sebebi ağır kaldırmak, yükseğe uzanmak, zıplamak yani bizim halk arasında aman dikkat et sen iki canlısın düşük yaparsın otur dediği ne varsa hepsini doktor olarak hamile olduğunu öğrendiğimiz her hastamıza yasaklar ve dünyadaki bütün düşükleri önlemiş olurduk, demişti. Yani sonuç olarak eğer doktorunuzun uyardığı bir durum yoksa bazı şeylerin öyle olması gerektiği için olduğunu unutmayın. Örneğin pıhtılaşma varsa ve bunu farkedemeyip doktor tarafından ilaç önlemi alınmadıysa tabiki düşükle sonuçlanabilir. Ama bazı şeylerin öyle olması gerekir ve olur. Hayırlısını dileyip pes etmemek ve yeterince doğru bilgiyle ilerlemeye devam etmek gerekir diye düşünmekteyim 💁🏼♀️