Mervettas Kızlar suan 37+3 üm malum doğum yaklaştı boyle hazırlık bakim da yapmak istiyorum saçlarımda beyazlarım çok çıktı biraz da yenilik yapasım var iyi hissetmek istiyorum kendimi hic iyi değilim su aralar. doktoruma sormayı unuttum biraz da kadın artık bu konudan bıkmıştır diye sormak istemedim açıkçası 😄 burada da mutlaka açılmıştır bu soruyla ilgili postlar ama Ben de kendim sorayım dedim hic okumadım bu konuyla ilgili bir post.doktoruna soran var mi yada hamileyken boyatanlar var mi çok sorun olur mu acaba? 🤔
AATozarr Mervettas Ben boyadım valla ,şoparlar gibi gezmekten bıkmıştım bi an gözümü kararttım boyadım bişey olmadı şükürler olsun 😂
isimsizbebek Mervettas doktor 3.aydan sonra boyayabilirsin dedi ama ben boyamadım çok beyazım olduğu halde. Bekledim ve 36.haftada organik boya ile boyattım. Kokusuz bir boya. Bence boyanabilir beyazlarım çoktu.
kyrdsvn Mervettas 37+4 olduk bizde 😂 Ayyyynıııı duyguları yaşıyoruz 😂 Yarın doktor kontrolüm var inşallah unutmazsam sorucam bende 😂
Selmaercan Mervettas ben ilk hamileliğini duyduğumda gittim de doktora sordum saçları boyasam sıkıntı olur mu dedim. Saçlarım tarçın doktor güldü olmaz boya dedi. Ama ben biraz bekleyeyim diye boyamadım. Yarında başka doktora gidicem tekrar sorucam bakalım o ne diyecek. Bi tv programında da da doktor boyanabilir dedi ama işte içerde bi tedirginlik olusıyo 😊
Mervettas AATozarr ben de bir cesarete geldim cumartesi günü direk gidip boyatacaktım ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim şimdi de kararsızım 😄
Caslim89 Ben sordum, hem hamileyken hem de emzirirken boya kullanmamam gerektiğini söyledi içindeki maddeler bir şekilde çocuğa da temas ediyormuş maalesef cesaret edemedim boyamaya bu yüzden beyazlarımla dolaşıyorum.😔
Pcosaragmen isimsizbebek Memnun kaldiysaniz marka verebilir misiniz ,piyasadaki organik boyalardan bihaberim🙈çok beyazım var 😒bir hafta içinde boyamam laziimm
Mervettas isimsizbebek benim de var biraz malesef insan artık değişiklik istiyor kendinde. Aylardır doğru düzgün hicbirsey yapmadım bakımsız bakımsız geziyorum zaten koca karnımla kendimi hic güzel de bulmuyorum özgüvenim yerle bir oldu resmen 🙄iyi gelir değişiklik diye düşündüm 🤷🏻♀️
Mervettas kyrdsvn insan değişiklik istiyor su hamilelikte zaten kendime olan güvenim resmen gitti.bir değişiklik farklılık olsun dedim yüzüme krem sürmekten acizim İnan ki kendime gelmem lazım 😂
kyrdsvn Mervettas hahahah aynen canım al benden de o kadar 😂 Hatta taç siparişi vermiştim bugün geldi taktım ayyy o beyazlar gözüme gözüme girdiii resmennnn iyice moralim bozuldu 😒 Yarın inş boyayabilirsin derse direk yapışcam boyaya😂
Melikeplt Selmaercan hatta 3 ay bitince boyanabilir dedi bnm izlediğimde de ben yinede cesaret edemiyorum 🤔😊
Selmaercan Melikeplt canısı o zaman saç sprey boyaları var onu al boya ben bi müddet onu yapicam trendyolda da indirim var bi bak. Bi arkadaşım da hamileliğinde öyle yapmış 7. Aydan sonra boyamış o
Doradenizlianne Öff bu ara cok dusundugum bi konuydu ilk gebeligimde boyatmadim korkmustum ama bunda sanirim cuma boyayacagm aynaya bakamiyorum cok fenalardayimmm
Selalee22 Mervettas Mervettas kına yapabilirsin cok rahat bir sekilde ben yaptim inanrmsnz saclarim acaip guclndi ve uzadi canlandi bence kına daha iyi olur 3 defa yakarsanz beywzlarinzdan eser kalmz2😊😍
Mervettas Selalee22 çocukluğumdan beri kınayı hic sevmem hatta çok küçükken korkardım 😄 oyuzden alternatif olarak düşünmüyorum bile 🙄
RuzgarsMommy Beyazlari kapatan spreyler ile geçici bişey yap bence şu son haftalarda bi risk alma doğumu atlat sonra ilk iş gidersin kuaföre 😁