Mntpl 14+1 deyim henüz karnım belirmedi ama göğüs ucu kuruluğum ara ara oluyor. Karında da çatlama olmadan kullanmaya başlamak daha iyiymiş çatlama olduktan sonra pek de işe yaramıyormuş. Kantaron yağı var evde şimdilik bununla başlasam olur mu?
Mervettas Mntpl ben ilk zeytinyağı ile başladım sonra Hindistan cevizi yağı ile devam ettim elime hangisi gelirse onu sürüyorum 20.haftada başladım suan 37+3 um hergun olmasa da hala kullanıyorum
ArifeDeniz Sabirsizanne16 Hindistan Cevizi yağını bende kullanıyordum arkadasım kıllanma yaptığını söyledi bıraktım
Sabirsizanne16 ArifeDeniz ben 13.haftadan beri kullanıyorum 37deyim. Kıllanma olmadı bende. Karnıma çok sürdüm çatlak yok.Popoma pek sürmediydim popom çatladı🙊
Derya2405 Kandıran yağı yanık ve ağır yaralar için kullanır hamilelik te kako yagi buğday veya kaysı yagi kullanabilirsiniz onun dışın da tatki badem yagi da var ama tüylenme yapıyor genelikle o yüzden pek önermem
Derya2405 Mervettas hindistan yağına dikkat et derim bebek doğduktan sonra cildine biraz hasar verebelir