Busranrunal MerveErdalKam 2 3 gündür bende var aynı şey bende dr a gittim.herhangi bi r kasılma.gormedi magnezyum iç dedi gazdır filan dedi kabizdim ben gaz dahi çıkmıyordu ondan gaz diyorum
MerveErdalKam Busranrunal göbek altında sertleşme oluyomuydu seçemiyorum ne olduğunu dr ma yazdım dönüş yapmasını beklıyorum ona gore dr giidicem
Busranrunal MerveErdalKam evet bayagi sert suan bende carsamba gidicem diye sormadim dr a bana da haber veriri misinz
MerveErdalKam Busranrunal tmm canım beklıyorum bana kalsa kalkıp gıdıcem ama evdekilerin yorumu uşutmussun olunca oldun yerde kalıyosun 😒
MerveErdalKam Busranrunal adalet 30 mg kullanıyorum sabah akşam onu sabah oğlrn akşam al pazartesi konrtole gel dedi ama ben dayanamıyorum ilaç fayda etmedi birazdan dr gidicem ne diycek baklım
Kardelen MerveErdalKam benimde var gaz ağrısı gibi de giriyo çıkıyo gaz çıkarma isteği geliyor adalat kullanıyorum bende akşamları 1 tane. Gittin mi doktora
MerveErdalKam Gittim keske daha erken gitseydim açılmam olmuş kese az disarı cıkmıs yatısım yapıldı ilaçla engellenmeye gelişicaklar dua edin ne olur daha 23 haftalık😔😔
CansevKaarKaval MerveErdalKam canım kafanı yorma Allah buyuktr aynı durumdaym 10 gündür hastanede yatyrm agrım serumlarla duruyo Allah yardımcın olsun 🙏
MerveErdalKam Kardelen göbek altında aralıklarla sancı ve kasılma canm bn ayırt edemedm evhamlıyımda sana öyle gelıyo dedıler gırmedim salak gibi az daha erken gitsem blkı bu kadar acıklıgım olmazdı
MerveErdalKam CansevKaarKaval acıklığın var mıydı benım kesem az dısarda senin nasıldı gittinde hastaneye
CansevKaarKaval MerveErdalKam kasılmalardan gittim canım açılmam yokdu serumlarla kasılmaları durdurdular ama sürekli yatyrm erken Doğum rıskı olduğu ıcın