Nursemomy Hanımlar 26 haftalık gebeyim bebeğim çok hareket ediyor karnımda çok sert tekmeler atıyor özellikle akşamları bunlar normal midir acaba ilk gebeliğim 😕
Hebunturan Nursemomy benimde ilk gebeligim benimkide 26 haftalık çok normal ben gece uyurken uyanıyorum bile artık arada canımıda çok yakıyor ama çokta mutlu oluyorum :)
Kupik Nursemomy 26+2 günlüğüm oğlum tekince bazen olduğum yerde zipliyorum ve geceleri hiç durmuyor canımı yakıyor bazen ama şükür çokça 🤲🤲🤰
Minnosun_annesi Bnm kizmda 6nci aydan beri oyle suan 9ncu ayin iicne girdik halada o seklde doktora dedim korkuyrm bazn cok hareketli die oda korkma yetrki hareketli olsn biz harektli bbekeleri seviyorz dedi🙂
Nur-11 Önceden bende öyle diyordum cok canımı yakıyor diye ama o zamanlar hiç bişeymiş 36 haftalığım kaburgalarımı kıracak sanki tekmeleriyle hareket ettiği zaman vücudumu komple sallıyor deprem oluyr sanıyorum 😂
Haticeikra Ne güzel hareketli olması .bende 25 haftalığım dediğiniz gibi cok sert hareketleri olmuyor gece uykudan uyandırmıyor . Ve hareketleri cok aşağıda baya bi aşağı vuruyo normal mı bu acaba yaşayan varmı .