Marly21 Ya ben 9 haftalık hamileyim ve yüzüstü dışında pek uyuyamıyorum ama şuan için bebeğime zararı olmaz diyorum ama eşim çevrem sürekli uyarıyor hatta eşim sırf bunun için uyandırıyor napcam bilmiyorum 😕
Srpplt Marly21 Karnın cıkana kadar sorun yok canim bende hep yuz ustu yatmisimdir. Bebek hareket etmeye baslayip karnın cıkınca istesende yatamiyosun zaten o nasıl isterse öyle yatıyorsun 😊
Tazeannelik Marly21 bence kendini alıştırma canım, ben hiç uyumam ama sırtüstü de iyi değil derler dikkat edebildiğim kadar o şekilde de uyumamaya çalışıyorum, yüzüstü normalde de tavsiye etmezler uyku hali için.
Mebos Marly21 bende öyleydim benm doktorum 30 haftaya kadar göbeğin çıkmaz seni rahatsız etmezse yatabiliraşn demişti ve öylede oldu şuan hiç bişi olacağını sanmıyorum ki 32+5 olduk hala bişi olunca yatma gereksinimi duyuyorum ama yatamıyorum 🤦♀️
123- Haftaya kadar yatabilirsnz bende onun dışında uyuyamam kendimden bılıyorm ondan sonra yatmamaniz lazım dr dan bilgi almıstım özellikle
Mlsldy Ben de normalde hep yüzüstü yatardım doktoruma sormuştum 20. Haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin demişti şimdi doğum yapsam da yüzüstü yatsam diye dört gözle bekliyorum hep sol sağ çok zor😶
Pembepanterr Mlsldy sağ tarafınıza yatmayın büyük damarlar sağdan geçiyor damarlara baskı yaptırmayın hem sizin için hem bebeğiniz için 😊😊 sol tarafa yatmaya özen gösterin
Nzla Marly21 bende suan yuzustu yatıyorum bı sıkıntı yok benım bıldıgım kadarıyla , karnın buyuyunce zaten yatamıcaksın öyle rahat yatamadıgın zaman sıkıntı oldugunu anlarsın
Mlsldy Pembepanterr yok özellikle sordum bunu da doktora hep sol yapamıyorum dedim zaten riskli gebelik durumlarında hep sol yatış öneriyoruz tabi ki arada sağa da döneceksiniz çok baskı olmaması koşuluyla dedi 34 haftamdayım bi sağ bi sol yatıyorum😊 banu çiftçinin de bir videosu vardı yatışla ilgili orda da diyordu
Pembepanterr Afyonlu02 😂😂😂😂 idare edicez artık bir yastık alıp destekleyin kendinizi solunuz uyuştuğunda sırtınızı yastığa verin sağınıza baskı yapmadan sağ tarafa yatın 😊😊
Sibelaktas 33 haftalıgım göbeğinle bacagımın arasına yastık alıp hala yüzüstü yatıyorum doktorum nasıl rahat edersen öyle yat dedi
Gizemciim Marly21 30 haftalik oldum karnim da cikti haaaala bi ayagimi yana atip karnimin ustune yatiyorum. bebek saglikli ve guvende. hele 9 haftalikken hicbisey olmaz. sen bana uyma tabi karnin cikinca dikkat et :))
isimsizbebek Marly21 bende farklı pozisyonda asl uyuyamam derdim belli bir aya kadar uyudum ama karnım çıkınca zaten istesemd yüzüstü yatamadım. Mecburen kendimi sola yatmaya alıştırdım.