FatmaMuhammed Bu hastane ile ilgili bildiklerinizi paylasirmisiniz.Doktorlar hakkinda dusunceleriniz,dogum fiyatlari hakkinda bildikleriniz?
pyymamm FatmaMuhammed embiye diye doktoru cok övüyolar burda ben hiç gitmedim oraya ve doğum ucretleri uygun oranın bursada diğer hastanelere göre
Sinemneset FatmaMuhammed ben Şeyma hanıma gidiyorum çok memnunun çok iyi sakin ve bilgili muayene ücreti ücreti 130 tl sigortalıya sigortasız olunca 160 tl Doğum ücreti normal Doğum 2400 sezeryan 2700 içinde oda süsleme ikramlık kuaför fotoğraf çekimi var ama fiyat için erken ödemede indirim oluyor böyle ❤️
Hevidar72 Doktorum enbiye hanm çok iyi doktor şeyma hanım ve gizem hanım var onlarda çok iyi doktor öneririm.
Ozlem_krkmz16 FatmaMuhammed Fatma Güray benim doktorum ben memnunum ilk hamileliğim 17+4 üm en başından beri ona gidiyorum
FatmaMuhammed Ozlem_krkmz16 Bende hep olumlu yorumlar aldim bende oma gidecegim.Dogum fiyatlari hakkinda bir bilginiz varmi peki
Ozlem_krkmz16 FatmaMuhammed 2020 fiyatları değişti diye biliyorum erken olduğu için kesin fiyat sormadım doktorda belirleyebiliyormuş fiyatları
Ecrinbzkrt Bende embiye yılmaza gıdıyorum yarın 20haftalık olucaz inş ayda bır gıdıyorum muayne ücreti 130₺ oldu henüz dogum ucretlerını sormadım 1bucuk hafta sonra gıdıcem o zaman soruca doktorumdan memnunum hıc sıkıntı yasamadık suana kadar