Hulyafuat Arkadaslar sezaryanda suni sancı verıyorlar mı bende rahime yakın miyom var miyor oldugu için normal dogum yapamayacagımı dusunuyorum bilgisi olan var mı
Usluglhn Hulyafuat tabi ki de verilmiyor. O dediginiz normal dogum olarak ilerleyip sonra mecbur sezaryene donenler icin gecerli.
Hulyafuat Zemine11 ilk hamileligim canım hic bir bilgim yok bazıları sunı sancı verıp sonra sezaryana alınan oluyormus iyice kafam karıstı
Zemine11 Hulyafuatanladım canım zorunlu sezeryan da direk ameliyat günü verilir eğer normal doğurabileceksen de çatı muayenesi vb.yapılır suni sancı verilir doğum olmazsa sezeryan
Dumery İstege bağlı sezeryan da yok sancı ama normal doğum başlar ters birşey olur sezeryana dönene kadar veriyorlar minyon için birşey diyemiyorum bende de var bakalım doktor ne diyecek
Srpplt Hulyafuat dogumunuz icin sezeryan karari verildiyse gunu verilir ve direk sezeryana alinirsiniz ama once normal dogum denenecekse ve sanciniz yoksa suni sanci verilir eger ki hala dogum gerceklesmezse o sekilde sezeryane alinir