Yenianneadayi2208 Aise_35 Hayır sadi konuk ta var cnm.Doktorum direk oraya yönlendirdi.1 ay oluyor yaptıralı.Ama ben baltalimanınds yaptırdım
Aise_35 Yenianneadayi2208 bilmiyorum ki araştırıyorum netten burda ki hastaneleri çok bilmiyorum KESK’e bütün devlet hastanelerinde olsa da bu kadar insan madur olmasa. Bakırköy’de 2’li test yaptırdım sonuçları göstermek için gittiğimde burda yok 182’den randevu almanız gerek dedi doktor ve hemşire
Yenianneadayi2208 Aise_35 bence sizi yanlış yönlendirmişler.Dpktorum yönlendirmeden önce de bir sürü post açılmıştı bu konuyla alakalı.Sad konukta detaylıyı yaptıran hatta bana tavsiye edenlerde olmuştu.Önceki postlara bakarakta araştırabilirsin cnm
Dilekerdmr tugce67-67 Sanırım buralarda ayrıntılı ultrason yapan ücretsiz bir hastane yok veya pastanesi evet tamam doktorları iyi falan ama hem çok pahalı her bütçeye uygun değil hem böyle arkadaşımın sezeryan dikişi böyle et yapıştırmışlar gibi duruyor kırmızı renk
Yaprakserkann Yenianneadayi2208 ben orada yaptırdım ilk gebelığımde kısmet olursa 2. Gebelığımıde bakırkoy sadıkonukta yaptıracağımm
Aise_35 Yenianneadayi2208 ayyy ne bileyim ya anlamadım insanlarla oyun mu oynuyorlar napıyorlar anlamadım böyle yanlış bilgi vererek . Sürekli araştırıyorum bende postlara sürekli bakıyorum ama denk gelmedim .
Yenianneadayi2208 Yaprakserkann Benim özeldekş doktorum perinatolog Atilla beyi önerdi ama ki randevu alamadığım için Baltalimanına gittim mecbur 🤦🏼♀️ Siz memnun kaldınız mı Sadi Konuk’tan.Kaç dk sürdü detaylı ?
Feyzagkkkk Dilekerdmr merhaba, ben detaylımı kendi hastanemde yaptırdım memnun kaldım, Beylikdüzü medilife
Yaprakserkann Yenianneadayi2208 evet memnun kaldım canım atilla bey baktıda banada o hastanenın en ıyı doktoru dıyebılırım benım kayınpeder o hastaneden emeklı memur olduğu ıcın randevu alırken sıkıntı olmadı hemen verdıler