Kubrakoc Kızlar 27 haftalık hamileyim. Saçlarim hamile kaldigimdan beri cok uzadi artık bas edemiyorum.kestiricem dedigimde kimse kestirmemi önermiyor. Sizce nedeni ne olabilir bilgisi olan var mi ?
Tgbabsra Kubrakoc evet bir hurafe var ömrü kısa olur diye kimse cesaret edemiyor kestirmeye onun İçin canım inanamazsan böyle seylere kestir 😘
Zehra2701 Kubrakoc Kubrakoc kestir canım kestir benimde çok aklımı karistirdilar ilk başta ama kimseyi dinlemedim 30 haftalık hamileyim ve 3 gün önce gittim kestirdim Allah bilir ne olacağını hepsi batıl inanç kestir gitsin 🤗
Denizsevim Büyüklerimiz, saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısaltacağı düşüncesinde. Bana bu saçma geliyor. İlk hamile kaldığımı öğrendiğimde saçlarım çok uzundu. Birde normalde de hızlı uzar, hormonlarla birleşince rapunzel olmak istemiyorum deyip kestirdim.
Kubrakoc Denizsevim en iyisini yapmissin cevrede o kadar kestrme diyen var ki bende ne yapacagimi sasirdim
Hatice89 Kubrakoc Ben ensemi komple kazıttım saçım kalın olduğu için 😂Belimdeydi saçım şuan çenemde🙈🤪