Gzdgzdkrt 30+1 günlük hamileyim dün böbreğim agrıdı hastaneye gittim 😔 iki böbregimde bebekten dolayı zarar görmüş ameliyatla stent takıldı :(( suan kasıklarım ağrıyo :( var mı benim gibi böbrekten çeken :(
Nvn00 Gzdgzdkrt Çok geçmiş olsun gebelikten önce böbrek ağrın var mıydı ve en başından beri var mıydı ağrın
Gunes_ Gzdgzdkrt canım benımde sol bobregimde tas var ve dayanılmaz agrum oluyor banada katater takılacaktı agrım gecınce takmadılar ama ayda bır tekrar edıyor ve hastanede yatıyorum cok zor bır durum 24+0 bu arada🥺
Smybgrack Gzdgzdkrt bende 27 haftalık hamileyim sağ böbreğimde büyüme olduğunu söylediler ancak stenti daha fazla büyürse takarız dediler çok ağrım oluyo.Nasıl taktılar hissettiniz mi ağrı sızı
Gzdgzdkrt Nvn00 çok tsk ederim hayır canim yoktu hamilelikte böbrekte agrı oldu ağrı kesiciyle geçmişti fakat 2 ay sonra tekrarlandı bu agrı doktorum stent takılması gerektigini söyledi
Gzdgzdkrt Gunes_ çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun 🤲🏼 Çok zor gerçekten stent agrısıda çok fena :( geçer bu günler ins cnm
Gzdgzdkrt Smybgrack geçmiş olsun öncelikle 🙏🏻 Beni tam bayıltarak ameliyata aldılar bu yüzden hissetmedim. Fakat ameliyattan çıktıktan sonra kasığım çok ağrıdı :( bugün 3. Günüm ve hala agrılarım devam ediyo 😣 açıkçası pişman oldum taktırdıgıma
Gzdgzdkrt Smybgrack sözde böbrek zarar görürmüş bebek baskı yaptığı için, ama agrı kesici serum taktıklarında böbrek ağrım geçmişti.