Sslnry77 26+1im sağa yada sola yatınca karnım düşüyormuş gibi oluyor rahatsız oluyorum destek yapiyorum. Ve herkes zararlı dese de ben hala sırt üstü yatıyorum çünkü öyle daha rahat hissediyorum 🤔🤔 birde karnım hep sert neden olabilir?
Bhralsnck Kızlar ne tarz kıyafetler aldınız uzun kol mu kısa kol mu kafam cok karıştı benim ya sonuçta Mayıs bası Doğum olacak çokta soguk olmaz herhalde
Ozgesn Bhralsnck ben kısa uzun karışık alıyorum 0-3 az aldım 3-6 alıyorum genel olarak yani cok soguk olmaz ama yine de anne karnındaki sıcaklığı en az 40 gün korumak gerekir kuzum. Mayıs ilk haftası benimde doğum Allah’ın izniyle cok sıcaklarda kısa kol cıtcıt badi altına ince bir alt giydirrim . Şortlu falan seyler almıcam şimdilik en az 5-6 aylık olana kadar ve o zaman da kışa dönmüş olucaz zaten .🥰
Bhralsnck Ozgesn bende öyle yaptım inçe ama uzun kol bakıyorum hep alırken zaten hemencecik büyüyorlar dedğin gibi sonrada kışa gelcek artık şortlu takımları seneye yaza içimde kalıyor almak istiyorum ama alırsam da giyemez diye düşünmekten kendimi alamıyorum 😂😂😂
Ozgesn Bhralsnck aynen öyle canım ben giydirmem bu yaz zaten 5-6 aylıkken de kış olacak ince kıyafetlerle tamamlarız yazı diye düşünüyorum 🎈
Poncik77 Tubakazdal ay o zman hiç söylemiyim ben onları içince kusuyırum ilaç içmek daha güzel 😅 aaa ne güzel burda bayağı Yalovalı var miş 🤪
Eylul-Ada2020 Nisan sonu Mayıs başı kızımı bekliyorum hayırlısı artık.mide yanması bende.ve çok kilo 🙈biran önce zaman geçse keşke
Sinemmdru Emek bendede oluyor canım yalancı kasılma bunlar doktor normal değil zaten saniyelik oluyor
ggulayy Benim çatı ağrım çok oluyor ya yatakta dönerken, yürürken, koltuktan kalkarken 😕 dün bacak arama yastık alıp sıkıp bıraktım kemik kıt kıt yapıyor resmen ama ağrıya iyi geldi. Bugün 28.haftaya girdim ben de