Perihannn 36+6 haftalık hamileyim bir iki haftadır sağ bacağım ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum😒 Başına böyle bişey gelen oldu mu ?
Tugbaztrk Perihannn benimde oldu canım 35. Haftaydı sanırım, kendi kendine geçti sonra, normal sanrım
Srpplt Canim gecmis olsun 37+5 im basima boyle bisi gelmedi hic. Ustte kalsin die yaziyorum. Belinden itibaren mi agrin var? Cok yurudugun filan icin olmus olabilir mi? Dinlendgn halde gecmiyorsa doktoruna danıs bi
Hanim1 Benimde var sıkıntım öyle 2 3 aydır 38 haftalık olduk iş yapınca yorulunca sol kalça kısmı çok ağrıyor topallıyorum resmen
bhs08 Hanim1 siyatik sinire bası yapıyordur aldığı pozisyona göre bende 37+6 haftalığım beniöde sağ bacağıma yapıyor arada
Perihannn Dinlendiğim zaman olmuyor sadece yürürken oluyor. Hemen yoruluyorum bu da bacağıma vuruyor sanırım. Ama sadece sağ bacağımda oluyor baldır tarafında. Annem de benimde olmuştu korkma son haftalarda olur diyip duruyor. Yinede endişe ediyor insan.
bhs08 Perihannn normal merak etmeyin yani benim doktorum öyle demişti kanala yerleşmede olurmuş ama yinede tedbirli olun tabi baktınız geçmiyor yine bir nst çektirin 🥰