Teacherella nursenakaynak01 canım marketlerde bile var yarım ve ya bütün alabiliyorsun yarım 18 lira falandı
Canselugr nursenakaynak01 bilemiyorum canım bende cok asırı sekılfe bısey istemiyor canım ama tatlıya cok meraklıyım
Glnhl nursenakaynak01 kız bizim burası küçük bi ilçe burda manavda bile var kocanı yolla gündüz bir baksın çok canın istiyorsa.
Teacherella Canselugr var Kocaeli de babam pazardan kavun aldı karpuz da var diyordu Tekirdağ da markette gördüm çıkmış her kış böyle görmüyordum bende
dilanhayat27 nursenakaynak01 Gaziantep Yukarıbayırda cergibozanlar karşısındaki manavda oluyor benimde gecenlerde istei canim 🥰
Cerenssn nursenakaynak01 bende erik istiyorum hicte sevdigim birsey degildir bir aydir ruyalarima giriyor bulsam aglaya aglaya yicem galiba o kadarki heyecanla cikacigi gunu bekliyorum
_aysenur Cerenssn Merhabalar nerde oturuyorsunuz benimde yaklaşık 3 hafta sürdü erik isteğim ve biz manisanın bi ilçesinde oturuyoruz burdaki manava sorduk izmire hale gittiğinde almış getirdi sizde manavlardan rica edip halden getirebilirsiniz
Tazeannelik nursenakaynak01 ben 2 dir alıyorum canım bütün büyük marketler de var Migros tan aldım geçen mevsiminden bile daha güzeldi ay şu an yine canım istedi ya😔