Haticeakks Canım nedense tutku bisküvi çekti aldım bir tüm paketi bitirdim acaba bişey olur mu ya şeker sorunum yok şimdilik 29 haftalık hamileyim..
Esma_korpinar Haticeakks benim gecen canim bi meyve cekti disardaydim yikamadan peceteyle silerek yedim 😂😂😂 yani yikayacak yer yoktu eve gidene kdarda olurdum heralde sabirsizliktan
Tumurcuq Haticeakks yok bitanem ya..benim güüm tatli yimekle keciyor zaten tatlyi cok severim ve bi şey olmaz tabikide doya doya yi
Sultan1903 Haticeakks valla artık dayanamadım bir paket çikolata yedim,yarından iyibaren ağzıma koymuycam,yememek gerekirken can istemesi çok kötü.
Burciny Sultan1903 her gün bir parça tatlı yerim yemezsem şekerim düşüyor elim ayağım titriyor benim bisküvi tatlı sütlü tatlı ne bulursam yerim illa
juliet [bilinmeyen] bizde insanız sonuçta 9 ay bi fanusta yaşayamayız dimi ama. Abartmadığınız sürece her şeyi yiyebilirsiniz evet paketli gıdalar çok sağlıklı değil ama bunu zaten 3 ana öğünde yemiyorsunuz canınIz istemiş bi kereye mahsus yemişsiniz. İçiniz rahat olsun hamileliği zehir etmeyin kendinize ❤️
Sultan1903 Burciny işte benim yememem lazım,yasak bana,şekerim sınırda, hiç bu kadar zorlanmamıştım.çok katı diyetler yaptım günlerce açlıktan kıvrandım ama kendime ket vurmayı bildim ama şimdi yapamıyorum🤐
Seymabebgm Haticeakks olmaz canm herzaman yedigim.seyler ama dikkat etmen ne guzel ya ben oyle yapamiyorum
Deletedmom138 Haticeakks 🤣🤣 sen benim yediklerimi görsen şoka girersin bi paket tutkudan nolcak evham yapmayın bu kadar sakınılan göze çöp batar
Milena92 Haticeakks ben kek halley pasta ne verdiyse yiyorum tatlıya dayanamıyorum 9. Haftaya kadar dayandım dahada dayanamadım 😅 ama cips falan onları yemiyorum onlar çok zararlı
Nihanus Haticeakks günde 6 paket çikolata yiyip kendimi durduramıyordum şeker yüklemesine yolladı doktorum kesinlikle şeker vardır diye 25. Haftada yaptırdım düşük bile çıktı şekerim 1 ay kadar bir süre yedim artık tutabiliyorum 1 paket tutku dediğin nedir 🤣
Haticeakks Nihanus benim hamilelikte sınırlarım vardır benimde düşük çıktığı olur ama bu demek değil ki yükselmeyecek veya bu şeker bizde de çıkmayacak sadece tedbirli birazda evhamlı bir anne adayıyım
Burcu16 Haticeakks ben az önce bir koca dondurma kutusunu gömdüm ben ağıt yakim ozaman 😹 bişey olmaz gözüm kapalı uykumda ne çikolata şekerler yiyorum bi bilsen şeker cıksa bende tellalı cıkar rahat ol sen💁🏻♀️
Au-Krm23 Haticeakks ohoo tutkudan ne olacak ki eğer şeker sorunun yoksa ben normalde şerbetli tatlıları yemem ama geçen canım soğuk baklava istedi bi oturuşta 7 tane yedim . Herkes şok 😅😅😅