Deletedmom138 GamzeKa regenesis max kullanıyorum yeni başladım bu vitamine. Birde balık yağı almak istiyorum haftada bir kaşık falan içsem yeter diye düşünüyorum zaten regenesis maxte omega 3 var ama balık tüketimim olmadigi icin balik yagi istiyorum ☺️
Canselugr Ben 12 hafta canım. Decavıte, ferrozınc bide damla kullanıyorum. Ferrozınc ac karnına oldugu ıcın midem cok bulanıyor
Merii33 11.hafta pregnacare diye Bi vitamin verdi doktor onu içiyorum içinde 19 tane vitamin varmış 🤷♀️
Zynpylmz1 Decavit ve gyno ferro sanol 35+4 hamileyim folik asit zamanı bittikten sonra doktorum bunları verdi
2mucizembenim Deletedmom138 İlk hamileliğimde önce regenesis max kullanmıştım çok iştahımı açmıştı birden kilo almıştım normalde zayıf biriyim , sonra imom a başladım cnm , sende de öyle bi etkisi oldumu
Dayday 2mucizembenim magnezyum destek :) eklem agrilarim erken baslamisti. Neredeyse 14. Haftadan beri kullaniyorum. Gayet rahat gecti bu surec 🙏
Deletedmom138 2mucizembenim ben kilo almak istiyorum regenesisede yeni başladım. başlamadan önce iştahsızdım 5 kilo verdim ama şimdi düzeldim yemek yiyebiliyorum Allaha şükür