Zubeyde_35 Koalina Safeleksin 1000 mg dogumdan sonra verdi doktorum alerji yapti bende heryerim kabardı alerji ignesi yaptilar acilde ertesi gun de dermatoloji gittim tahlil yapildi ilac alerji yapmis biraktirdi doktorum butun ilaclari
Koalina Semaaonursnmz çok zor hemde canım çok sabır isteyen bişeymiş Şuan bile eşimle gördükçe içimiz parçalanıyor sevgisinden Allahım bu zor günleri atlatıp evladıma bakmak istiyorum 🤲🏻
Semaaonursnmz Koalina tabikide atlatacaksın birazcıkda lohusa psikolojisi kuzum dikişler alınan dikişmi eriyen mi
Koalina Cileklipasta hemde çok kötü oldu herkes etkilendi bu durumdan. Hiç memnun olmazımda mecbur kaldım. Biri enfexia biride biteral sen ne kullandın canım bu doktor çok ilaç veren biri zaten
Cileklipasta Koalina benimki cefakstı yanlış hatırlamıyorsam . Bunlar hakkında bilgim yok maalesef 🤷🏻♀️
Koalina Cileklipasta kime bu kadar kullandım siz de bu kadar kullandım diye tavsiye bulundum anlamadım ben canımın derdindeyim doktorum son amda değişti mecburiyetten onda ameliyat oldum güvenemiyorum bu benim sorunum öu acaba
Cileklipasta Koalina size demedim yahu sakin olun :) yukarıdaki bi yoruma yazdım size cevabımla gitmiş
Mehtapaselalp humeyraal olur stres yapma sütü yapan Sekerli seylerdir daha cok yok ama zamanla çoğalır inşallah