Merve_kucuk Feyzachn ben çözemedim ya☺ doktorunuz bişey demedimi. Çok tatlı duruyor ama bebeginiz maşallah 😍
MinikTavsanim Feyzachn 10+3 e göre maşAllah boyu uzun gibi Allah ömür versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşAllah 👼🏻
Feyzachn Merve_kucuk Sağol canım 😍 15 gün sonra öğreneceğiz cinsiyeti. Bu görüntü 10+3 haftalikken. Suan 11+4 olduk. Ben paylaşmak istedim acaba kim ne diyecek diye 🤗🤗🤗
Merve_kucuk Feyzachn Öğrenince yine bu posttan bize yazın merak ettim😊 rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin☺🙏🏻
Feyzachn Merve_kucuk Şimdi şöyle bisey var kuzum ben baya süre ogrenmeyecegim zaten o yüzden merak edip paylaştım. Neden dersen cinsiyet partisi yapmak istiyoruz ama doktor ilk gördüğünde söylerse yanlış olabilir yani yanılma payi var o yüzden 20 haftadan sonra kesin belli olur diyorlar o zamana kadar bekleyeceğim(dayanabilirsem) çocuğa yanlış cinsiyet partisi yapmak istemem 😄😄😄 o zaman paylasirim ama🤗
Tgltkn Bence kız yoksa ordan bi çıkıntı olurdu mutlaka doktor erkek olsa direk söylerdi söylemediğine göre kız 😀
Feyzachn Tgltkn daha 10 haftalık ama bu görüntü de 😅 o yüzden zannetmiyorum yani görmemiştir🤗 insan merak ediyor yine de o yüzden paylaşmak istedim .
Hlyyldz Canim ama kizsada erkeksede 14 den once ikisinin cinsiyeti benzer oluyomus banada 11 de kiza benziyor dedi 12 de /94 erkek dedi ama nedense bn hala emin degilim ve kizmis gibi geliyor bekliycem bakalim netlesene kdr
Feyzachn Hlyyldz 20den sonra kesin belli olur diyorlar bende o zamana kadar öğrenmemeyi düşünüyorum canım çünkü cinsiyet partisi yapmak istiyoruz bakalım 15 gun sonra belli olsa bile doktor ya söylemez yada zarf şeklinde sonucu verir 😅😍
Merve_kucuk Feyzachn 😄😄 haklısınız 😊 Biz cinsiyet partisi yapmadık ama herkese erkek bekledigimizi söylemiştik. 16 haftalıkken kesin erkek demişti. 22 haftalikkende kiza benziyor dedi. 27+0 günlüğüm hala bebegimin cinsiyetini tam bilmiyorum 😄😄
Feyzachn TAkilicci Bende öğrenmeye gideceğimiz gun 13+5 olacak sanırım. Büyük ihtimal görünür. Ayrıca civciv çok iyiymiş ya 😁😁🐥🐣
Feyzachn Merve_kucuk hadi Canım 😮 😁 e nasıl olacak böyle ya dogana kadar beklicez mi 😃 insan alışveriş bile yapamaz gönül rahatlığıyla
zelis63 Feyzachn çok erken canm doktor bile bir tahminde bulunmazken burdanda çok mantıklı olmaz sağlıkla gelsinler