Gktrkzbn2020 sydayldZ Ben ordaki doktorumdan çok memnunum o gün denk gelecek mi o yüzden ikilemdeyim cumaya kadar doğurmazsam randevum var.😃 Ona göre şehir hastanesine gideceğim
sydayldZ Gktrkzbn2020 bende rahime serap hanıma gidiyodum onun yapmasını çok istiyodum nasip olmadı yengemin doğumunu da o yaptı doktorda sıkıntı yok zaten canım hastane konforlu değil eğer rahat konforlu hastane istiyosan sehir hastanesine git
Eminekckgny Emin_e Allah razı olsun canım postu sonuna kadar okudum soracaklarimi sormuşlar okudum inşallah yavruna hemen kavuş canım dualarım seninle 😊😊
Sinemin Emin_e canım ilk başta Çok geçmiş olsun hangi doktorda muayene oluyordun peki bende şehir hastanesine gidiyorum ama doktorumdan memnun değilim ve doğumu orda yapmakta çok kararsızım 😏 bide doğum yaptığın yerde tek kişimi oluyorsun
Emin_e Sinemin sagolun:) ben burada takipli degildim sadece dogumu burada yaptim, doktorum golbasi devletteydi. Evet sanci odanizda tek kisi oluyorsunuz ama dogum yaklasana kadar yaninizda bir refakatci kalabiliyor
Eminekckgny Emin_e canım söyle birsey duydum gerçek mi bilmiyorum tabi de sezeryan olunca hasteneye ücret ödeniyormus diye gerçek mi acaba
Emin_e Ysfftmmina inanin ozel hic bir sey yapmadim ama hep hareketliydim hamileliğim boyunca... ama her namazin arkasina ayetel kursi, felak nas okudum karnimi oksayarak...
Prenses001 Emin_e gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi en kısa zamanda olur inşallah ☺️
tashavva Emin_e sehir hastanesinin olanaklari nasil acaba bende eskisehirde ki sehir hastnesine gidiyorum herkes cok memnun ama bi de sizden duymak isterim. Hayirlisiyla alin kucaginiza bebeginizi bi an once 🥰❤️
Emin_e tashavva benim gördüğüm kadariyla devlet hastanesi icin cok iyi, calisanlar cok iyiler.. ozel hastaneye yakin tek kisilik odalar,temiz...