ongelukkig Emin_e allah bebeğiyle seni sağ salim kavuştursun.🙏🙏stres yaparsan sütün gelmez dikkatli ol.
3406044 Emin_e ben cuma günü Sezaryen e alındım ya açılma olmuyordu suni sancı da kaç kez verdiler yani o kadar normal doğum sancısı çektikten sonra bir de sezeryan oldum
Emin_e Fatma353535 herseyi denedim ama hic hafiflemedi o sekilde girdim doguma... krem, z.yagi, sicak su... hicbiri azaltmadı normalde azalirdi ama bebek kanala girince azalmadi baskidan sanirim
Burii52 Emin_e Allah razı olsun sağolasın işte hastane endişesi doktor endişesi sana iyi davranırlar mı senin oo anki ruh halini anlayabilirler mi ve doğumunu en düzgün bi şekilde yaptırabilirler mi bunlar çok önemli bn en çok asistandan korkuyorum ya denk gelirse dğe
Emin_e Burii52 bu endiselerin hepsini ben de yaşadım, elden gelen yok ozele gidemedigim icin once hep dua ettim Allah iyilerle karsilastirsin biraz sansa kaliyor sanirim malesef...Rabbim sizi de iyilerle karsilastirsin, yardimciniz olsun
Burii52 Gktrkzbn2020 cnm bu iki dr Sincan’da mı görev yapıyo yoksa şehir hastanesinde mi bi araştırdım da Sincan Nafiz bilmem ne hastanesinde çalışıyolarmış
Burii52 Emin_e amin cnm Allah razı olsun sen ve bebeğinde rabbim uzun ve sağlıklı hayırlı ömürler versin inş amin
Emin_e Gamzee00 evet ben de o yuzden dogum icin gelmistim iyi ki gelmisim yenidogan lazim oldu vakit kaybetmemis olduk
Emin_e 3406044 evet taburcu olduk sariligi var ama dusuk seviyede, cok sukur eve geldik.. siz nasıl oldunuz, bebis nasil