Esraince Semiha89 Evet canim alirim tabiki ama 1 yıl 2 aydır çalışıyorum çok uzun bi süre değil ama çıkarırlarsa tüm haklarımı aricam . Amin tum çalışanlara ins
SevdaMila Glsm3553 özel hastanede kontrole gidiyorum ilçede çalışıyorum her gün gidiş geliş yaptığım için çok zorlanıyordum doktorum heyet raporu verdi bir aylık
Btl_zngn Ay-Bek senin haftalarında çok fazla bel ağrılarım yoktu 30.haftadan sonra başladı bel ağrılarım 35e kdr çalıştım ben.Cidden en çekilmezi trafikti istanbulda oturuyorum fatih tarafında çalışıyorum evim küçükçekmecede yol bi saat normalde daha kısa sürer ama akşamları trafik mahfediyodu serviste bi ayağa kalkıp bi oturarak o şekilde gelmeye çalışıyodum çok şükür bitti
Ay-Bek Btl_zngn Benim şimdiden başladı. Uzakmış baya evin ama servis olması çok iyi. Ben Beşiktaş'da çalışıyorum, evim Rami'de baya zor oluyor. Otobüs, metrobüs,tramvay binmediğim toplu taşıma yok ://
Irmaks HappyMom keske yabanci devlette oldugu gibi haklarimiz olsa memur kesimi isci sinifi demeden yola devam edebilsek ayricalik olmasa mecburen 32.haftaya kadar calismak zorundayiz sonrasinda zaten enzorlu surec basliyor kendimizle birazda hamilelikte basbasa kalabilsek ahh ahh😔😔
Ay-Bek Yenihamile11 Doğum parası alamayacağım. Tazminatımı alabilirim belki 5,buçuk senelik. Bir de işsizlik parası.
Ay-Bek Yaseminturan_ Aynen tıklım tıklım berbat oluyor. Sen de İstanbul'dasın ? Tramvay yine iyi. Metrobüs berbat. Aynı ben.. Ben de çalışmayı seviyorum, 6,buçuk yıldır çalışıyorum zor geliyor bırakmak. Ama çıkacağım tamamen belli bir süre işten. Çocukla çok zor olacak çünkü.
Yaseminturan_ Ay-Bek evet canım İstanbuldayım metrobüsü zaten düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 Bir süre calısmamak en mantıklısı 😊🌸 Hayrlısı olsun sağlıkla gelsin miniklerimiz 🐣
Btl_zngn Ay-Bek senin baya zormuş ya ben hamile olmasamda hergün çekemezdim o yolu üniyi üsküdarda okudum mahfediyodu yol hergün hergün otobüs metrobüs minibüs o zamanlar marmaray falanda yoktu valla
Ayseee53 Burcusngr 32. Hafta dolmalı 33e girdiğinizde ayrılıyorsunuz yani ben dün 33 oldum ve izne çıktım
Ay-Bek Yaseminturan_ aynen biraz ara vermek en iyisi 🙏🥰 amin İnşallah zaman geçsin de gelsin bebeklerimiz 🌿💜
Ayseee53 ayyyyy1234 ben direttim ve 7,5 saat çalıştım bence hakkınız ve sonuna kadar hakkınızı savunun, şu süreçte sizi iştende çıkaramazlar ceza yerler o sebeple korkacağınız çekineceğiniz hiçbirşey yok.
Ay-Bek Btl_zngn Evet canım sıkıntı gerçekten. Senin de zormuş o zamanlar. Allahtan az kaldı Mart sonunda tamamen çıkacağım 🙏
Ryksl Bende 35. Haftamı çalışıyorum devlet memuruyum. İnşallah bir aksilik olmazsa 37 sonuna kadar çalışıcam. Doğum sonrası izine çok ihtiyacım olucak. Zorlanıyorum şuan ama sonrasını düşünmek zorundayım. Kızım iyi olduğu sürece onunla ilgili bir sıkıntı olmadıkça ayrılmayı düşünmüyorum 37 dolmadan.
Merveyenianne Merhaba bende 7. Haftamdayım iş yerinde mide bulantılarına katlanıyorum, benim sorum, 4ay + 6ücretsiz ay çalıştıktan sonra tüm haklarımızı (paramızı) aldıktan sonra işe devam etmeme işi bırakma seçeneğimiz var mı acaba?
Susam06 Eylemm bende özelde calışıyorum . Dilekce verdim iş yerime . Haftalık 45 saati gecmese de günlük de 7,5 saat limit var . Biz sesimizi cıkarmazsak onların işine gelir. Bence hakkınızı aramalısınız.
Susam06 Esraince Çıkartamazlar öyle bi hakları yok ceza yerler sonuna kadar dişini göstermek zorundasın. Bir avukatla görüsmenizi tavsiye ederim