SedaveSusam 29+2 hamileyim adet olacakmışım gibi hem kasığımda hemde bacaklarımın üst kısmında ağrım var bacaklarımdaki ağrı beni biraz zorluyor doktoruma mesaj attım haber bekliyorum sizde bu durumu yaşayan varmış
Szeys SedaveSusam Bende de var ara ara 32 haftadan beri ama sancı falan çıkmıyo. Bi kere hafif sancı çıktı şimdi çıkmıyo ama🤷🏻♀️
SameTugcEymen SedaveSusam Canım aynısı bana gün içinde oldu 28 haftam bitti. Ama normal korkma oğlumda yaşamıştım o yüzden biliyorum. Artık ara ara olucak böyle şeyler 😍
Szeys SedaveSusam Evet yalancı sancı. Hatta bazen bel boşluğundan giriyo kasıklarına doğru dönüyo bazen de dediğin gibi adet olur gibi karında bacaklarda ağrı oluyo. Bunlar yalancı sancı daha devamı gelecek yani😊 bizim 36 haftamız bitiyo ara ara hala oluyo ama nstde sancım yok henüz
Burc91 Evet yalanci sanci deniyor senin yasadigina canimm korkma sakin ol, doktorun mutlaka donus yapacaktir , belli bi haftadan snra zaten bu yalanci sancilar basliyor
Szeys SedaveSusam İçin rahat edecekse takibinin yapıldığı hastanenin aciline git nst bağlarlar belki. Ama dediğim gibi büyük ihtimalle yalancı sancıdır. Düzenli değil demi
burcu_87 Benimde 29+1 de oldu aynı şekilde kasiklarima agri saplaniyordu. Doktoruma hemen gittim nstye baglanildi. Ufak tefek sancilar görüldu ama doktorum sancinin oyle olmayacagini soyledi. Idrar yolu enfeksiyonuymus meger. Antibiyotikle biraz da olsa rahatladim cok sükür.
burcu_87 okem SedaveSusam idrar yolu enfeksiyonu sanci yaparmis sanirim. Magnezyum basladim bide simdi. Cok sukur sancim gecti simdilik insallah tekrarlamaz.
LittleAnne Kendini çok mu yordun acaba canım bende 30+3 üm çok yürüdüğüm bigün sonrası bi kaç gün olmuştu ağrım kasıklarımda
LittleAnne SedaveSusam anladım canım bu uzun sürerse doktora git ne olur ne olmaz ama bu haftalarda yalancı olabilir belki benimki de yalancı sancıydı ben çok hareket etmeme bağladım 🙃