Aaysegull umarım en kısa zamanda geçer benim de 😊
Nefes darlığı ve hızlı kalp atısı..
CeyCeyim_23 bende aynı şekildeyim canım sürekli nefes nefeseyim doktor normal diyo 🤷♀️
Bende 20 haftalık hamileyim bende aynıyım içimde bi sıkıntı var gibi konuşurken bile nefesim kesilio gögüsüm daralıyo sanki yatınca biraz geçiyo kafama çok taktım bu yüzden cnm biley yapmak istemio evi falan zor topluyorum bişeye hevesim yok bu ara😔
CeyCeyim_23 canim sebebini sorunca yazarmisin buraya merak ettim bende ayni durumdayim yatarken falan bogulacak gibi kalkiyorum nefes almaya calisiyorum derin nefes aliyorum devamli
Hkmt tabi yazarım 😊
Benımde öle kızlar 19-4 haftalıgım ara ara derin nefes almak gelıyor kalbım hızlı carpıyor ve vucudumu sallıyor resmen😁 ama normalmış cunku kalp hamılelıkte daha fazla kan pompalıyormus aksam yatarkende nefesımı duzene sokana kadar 2yastık kullanıyorum rahat nefes alıyorum☺️
Hkmt Evet hamdolsun geçti şimdi arada merdiven falan çıkınca yada biseye uzulursem falan oluyo bu arada bende kan ilacı kullandım bunun için onu söylemeyi unuttum onunda etkisi oldu sanırım, sizinkide biran önce geçer inşallah 🕊
CeyCeyim_23 gittin mi doktora canim ne dedi
CeyCeyim_23 doktorunuza bir sorun, bebeğin diyaframa baskı yapması olabilir nedeni ama gebelikte ortaya çıkan kalp rahatsızlıgıda olabilir, bendede vardı doktorum bana böyle söylemişti ve kardiyolojiye bi görün nolur nolmaz dedi. Bende gittim ama çok şükür hiçbişi çıkmadı.
Hkmt inşallah sağlıkla sihhatle kucagimiza aliriz canım benim
@H
Hkmt Evet gittim hamilelikle ilgili olmadığını söyledi. İçim rahat etsin diye kan değerlerime baktı onlar çok normal çıktı göğüs hastalıklarına gözükmemi söyledi artık öyle yapacağım bende 😊