SERNUR paylaşayim canim ilk önce Allah razı olsun Rabbim sanada hayirli evlat nasip etsin .. şimdi şoyle benim ilk bebegim anensefaliydi tabi bu 13 haftada belli olan bir sey kurtaj dediler hayatla bağdaşmiyor zaten yasamaz ya karninda ölur yada doğumda kurtaj oldum folik asite başladik doktorumu deyiştim bu arada doktorum milyonla bir olan bir şey anensefali dedi tekrar etme olasiligi çok az folik asitde onune geçiyor .kurtajdan 5 6 ay sonra hamilekaldim ve ocak 8 de onuda kayb etdim 9 10 haftalikken 7 haftada gelisimi durmuştu aynizamanda pihtaşmam yuksek iğneye başladik ama geç kaldim qaliba .şimdi kurtajdan 31 gun geçiyor kan sulandirici kullaniyorum birde ay sonu yeniden pihtilaşma ve testi yaptiricam birde toxsoplazma denen bir vjrus var hayvanlardan ve iyi pişmeyen et den geçebiliyomuş ve duşuye filan neden ola biliyormuş ondanda vericem şimdi adetimi bekliyorum adet olayim testlerimi yaptirayim sonra pilanli bir gebelik duşunuyorum Rabbim nasip ederse çok guçsuzum biraz vitamin takviye istiyorum