Merveyunus31 SERNUR bence hamilesin tekrar kan testi yaptır canım sağlıkla kucağına al inşallah araştırma yapıldı mi düşüklerin için benimde 2 düşük bir kurtajim var çok şükür şuan herşey yolunda tekrar gebeyim 3. Aya girdik
SERNUR Merveyunus31 rabbim saglıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 💕 düşük için tahlil verdim 2 ay sonra çıkacak sonuçlar. Evde test yaptım yine cıkmadı hamile degilim 😔
Denizin Merhaba abla adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım ikinci çizgim silik çıktı , adetim 4 gün geçtikten sonra kan verdim bhcg değerim 184 çıktı , sizce sonuç iyi mi ? Bu sonuçla hamileliği devam eden oldu mu?
SERNUR Denizin geç döllenme olabilir canım 2 günde bir kan ver saglık ocagında rabbim hayırlısını versin inşallah 🤲 💕
Denizin SERNUR tşk ederim inşallah canım ben bugün yine kan verdim bhcg değerim 408 çıktı😊 21’inde 184 çıkmıştı , hakkımzıda hayırlısı olsun canım benimde son adetim 21 eylüldü , hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
SERNUR Burcu3506 olur canım merka etme rabbim nasip ettiyse ❤️ içini ferah tut ben 3 tane düşük yaşadım bak simdi 17+1 olduk cinsiyetini ögrendik zamanı gelince oluyor hersey ❤️❤️
deniz_ela SERNUR canm bende kürtaj oldum 45 gün geçti adet olmadım salak doktorumda demedi korun hemn hamile kalirsn korunacaktim normalde ama hapı başlatmak için adet olmam gerek bende bekle bekle baktım adet olmadm acaba hamilemiyim dedim korktum test aldım üç tane yaptım pozitif çıktı bende dedim belki daha hormonlardır kan verdim hamileymişim şok oldum valla hiç düşünmeden git benimkide silik cikti
SERNUR deniz_ela canım ben 6 ay sonra hamile kaldım 😍 şuanda 17+1 oldum 💞💞 inşallah sende saglıkla kucagına alırsın bebişini ❤️ ❤️ ❤️
deniz_ela SERNUR insalh canm bu sefer büyüdü biraz öncesi 7 haftada gittim kalp atışı vardı 12 haftada gittim kalp atışını duymadı bu sefer çok şükür 12 haftada gittim kalp atışı vardı çok şükür insalh iyidir çok merak ediyom korkuyom bisey olucak diye
SERNUR deniz_ela büyür annesi merak etme sen bende de hep Bi endişe vardı 17 haftalık olduk ❤️ cinsiyetimizide ögrendik alışverişe bile başladık ❤️❤️😍😍
deniz_ela SERNUR canm çoktan acmissin bu postu yeni sandım bende 15 haftalık 3 günlük oldum turkiyede olsam öğrenirdim cinsiyeti yut dışında yaşıyorum burda yasak 20 haftada soylerler