Civcivinannesi Tekinnn çok net bir doktor olması beni bu kadar kendisinde kararlı kıldı , inşAllah en tez vakıtte en güzel haberler alırsınız
Tekinnn Civcivinannesi inşallah bütün olumsuzlukları da çoktan tatlı dille söylemesi ve muayne ederken benim bütün nazımı çektiği için o doktordayım herkese de tavsiye ediyorum 🙏 inşallah tez zamanda da benim de bebeğim olur
Civcivinannesi Selhan onun için ne kadara anlaştınız evet fiyatlar bana da çok yüksek geldi kendim yapmaya karar verdim
Selhan Civcivinannesi 500tl ye anlaştık masa o beyaz masasını veriyo cicekli cibinlik yapio bebeğe ve bana
Civcivinannesi Tekinnn amin inşAllah Dogumumuda onda yapmam istiyorum biraz diğer doktorlara göre pahalı geldi kafam karıştı ama vazgeçmek de istemiyorum doktorumdan 🤔
Ezglkr Mybabyboy ben de çorlu Reyap a gidiyorum Ama bahsettiğiniz doktorları duymamıştım ondan merak ettim
Civcivinannesi Tekinnn normal 3 sezeryan 3.500 epidural olursa 700 fark mesai dışı olursa da 700 fark
Mybabyboy Civcivinannesi meryem hanımın ücreti neden bu kadar yüksek ki?? Aynı hastane aynı ortam 2100normal
Efe39 Mybabyboy Meryem uçmuş, bana 9000 dedi normal doğum fiyatı, çünkü ilk sezeryan olduğu için daha zahmetliymiş hanfendi için, zaten zor konuşuyordu bir daha da girmedim!
SemihenayArslan Benim doktorum da Mehmet Alicik ☺ Şuan 33haftalıgım ve bu süreci sayesinde cok rahat geçiriyorum. 👍işinde cok profesyonel bir doktor . Cok Sakin ve ılımlı. Konusmalarıda hep olumlu ve motıve edicidir. Hastanede o bölgedeki en temız ve belli sistemi olan bir hastane👍👍
Mybabyboy SemihenayArslan doğum seklini konustunuz mu hiç nası karar verdi mehmet bey. Ben de 35haftalıgm ama henuz konusmadık☺
SemihenayArslan Mybabyboy ben normal istiyorum ama bebişin pozısyonu belırlıcek bunu☺Suan makat pozısyonunda . Bundan sonraki kontrollerımde pozıyona bakıp ilerlicez☺
Selhan snglcn ayri fiyat almadim maalesef kuvez benim yatak ve masa olarak fiyat aldim kuveze 150falan der sanırım 🤔
Dimplesgirll Kızlar fatura isteyin fiyat düşüyormuş annemin arkdşı 15 gün önce sezeryan olmuş 1800 vermiş aklınızda olsun
Civcivinannesi Dimplesgirll doktoru kimmiş , ve nasıl yani ödeme yaparken fatura istiyorum demiş ve fiyat mı düşüşmüş