Heyecanliannecik Gebeliğin ilk ayında regl olan var mı hanımlar? 4 günlük bir kanamam oldu ama regl gibi de değildi 15 ocakta ilişkiye girdim 26 ocakta regl oldum böyle bişi yaşayan var mı
kubrakama Heyecanliannecik hamileligi boyunca regl olan kisiler var canim doktorun bu konuda daha fazla bilgi verebilir
Blossom Heyecanliannecik belki yerleşme kanaması olabilir. Çok mu sürdü? Kahverengiyse genelde yerleşme kanaması olarak geçiyor.
Heyecanliannecik kubrakama henüz doktora gitmedim herhangi bir testte yapmadım ama mide bulantım var sık sık idrara çıkıyorum oradan şüphelendim kasıklarımda ağrı falan olduğu için..
Jasminixx Görümcem hamileliğinin ilk 3 ayı regl görmüş o yüzden hiç anlamamış hamile olduğunu 4. Ay regl görmeyince doktora gitmiş 4 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ☺️
Heyecanliannecik Jasminixx ayy Allahım darısı başıma o zaman umarım ben de hamileyimdir eşime hala birşeu söylemedim umutlandırmamak için ama yine de heyecanliyim çok
Heyecanliannecik Blossom Kahverengi değildi ama regl gibi de bi kan değildi 4 gün sürdü ve regl ağrısı çekmemiştim şuan kasıklarımda ve belimde ağrı var mide bulantısı vs oldu dün gece
Blossom Heyecanliannecik kist vs gibi bir ihtimal yoksa yerleşme kanaması olabilir. Allah gönlüne göre versin. 😊
Heyecanliannecik sdnrkya bilmiyorum ki en iyisi bir test alıp yapmak olacak ama hayalkırıklığı yaşamaktan da korkuyorum
Heyecanliannecik sdnrkya inşallah çıkar hanımlar çok sağolun bir gelişme olursa bildiririm isteyen tüm kadınlara nasip olur inşallah☺
Havva_cskn Heyecanliannecik regl den 1 hafta önce hamile kalmişim ikincu regl tarihinde olmayinca ögrendm
Gulcinkaya Heyecanliannecik canım 12 temmuz da hamile kaldığım tarih 19 temmuz da regl oldum yani arada adet gördüm olabiliyor öyle