UZUME Kizlar istanbul avrupa yakasinda perinatolojiye gidenler var mi ? Hangi hastane ve ucretleri neler ?
Zehramomm UZUME fehmi yazıcıoğlu papirüs plazada bilindik bi doktor tavsiye ederim pişman olmazsın 450 lirq
Yenianneadayi2208 UZUME bu arada devlet hastanesi düşünürsen Bakırköy SADİ Konuk ta Perinatolog Atilla bey var.
Selimem Canım ben Osman Özyurt’a gidiyorum kolon bayrampaşa hastanesi özel tavsiye ederim ikili tarama testi ile perinolojiye Osman beye 750 tl ödedik şimdi 22 haftada bir daha detaylı ultrosona çağırdı 500 tl oda sanırım gidicez bu ayın 13 de ama iyi biri
UZUME Selimem çok pahalı kuzum , daha uygun biryer ariyorum ama bulamadım. Nisa hastanesinde 530 tl imiş .
Selimem UZUME Haklısın ben fiyatını bilmiyordum gittim 750 TL olduğunda şok geçirmiştim ama yapacak bir şey yoktu ama gerçekten bu doktor bir çok kişinin gittiği bir doktor bu iş için yıllarını vermiş profesyonel bir doktor ve haftada bir sadece kolon hastanesine gidiyorken de Şişlide muayenehanesi 500 vermişsin ha 700 vermişsin
Yenianneadayi2208 UZUME iyi fiyat araştırması yap bence eski postlara bakabilirsin.Uygun fiyatlı perinayologlar var.cerrahpaşa da mı çapada mı tam hatırlayamıyorum ama orda prof. vardı sanırım.