Handeylmz 1500 tl ye kadar önerebileceğiniiz bebek arabasıı modellerini bekliyorum lütfen yardımcı oluun karar veremiyorum 😊🤷🏻♀️
Greyy90 Handeylmz indirimle 1600₺ aldıM prego quattro marka katlandğında min. yer kaplayan hafifliği, çift yönlü kullanabilme özelliği , tam yatırma vs vs memnuniyetlere göre tercihimiz bu ürün oldu 🤗
Poncik77 Handeylmz Google dan yaz bak 1057₺ aldık yoyko city 3in 1 hafif ve çok kaliteli bi araba ![☺️))
Rabiahnm Handeylmz ellebaby mido travel sistem arabasını aldım ben 1.499 a bir incele istersen canım ben tavsiye üzerine aldım
Poncik77 Handeylmz yok hayır hepsi burada da yoyko city 3in 1 yaz çıkıyo ama kırmızı siyahı kalmış sadece bilgin olsun
Poncik77 Handeylmz yoyko city seyahat sistem 3in 1 DİE çıkıyor sepette 1052₺ oluyo aldım hafif çift yönlü kaliteli ve kullanışı çok rahat yalnız evde kullandım daha doğmadı oğlum resim attım hatta yorumlarına hepsi buradanın
Halime1652 1000 tl ye chicco lite way 3 baston aldım ben cnm babymall dan ındırımdeydı ama genelde 1400 tl cnm
Halime1652 Handeylmz bnmde ole hoşuma gıdıyor ama kullanım acısından tam yatar baston aldım ve cevremde travelden hemen bastona geçenler cok oldu cnm sn bılırsın
Elif-Okan Baby plus canyon travel sistem ebebekten aldım kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim 899 tl fiyatı
Handeylmz Elif-Okan ya benimde ilk aklımda olan model oydu daha sonra çok hantal kullanışsız felan dediler 🤷🏻♀️
Eymensmom35 Elif-Okan bende baby plus travel sistem aldım ebebek ten ve cok guzel öyle cok yükselmeye gerek yok .ilerde baston araba isticek zaten.
busraa_01 Handeylmz Biz civilden 500 tl'ye Babyforce modelini aldik henüz kullanmadım ama çok severek aldk kullanışlı bence travel sistemler gibi kaba da değil tavsiye ederim bi bakın canim sayfadan bulabilirsin