Ask_H Merve_kucuk hadi inşallah bakalım 😂 ay böyle değişenler duyuyorum benimde bugundü kontrolüm eşime dedim kız bebeğimize erkek derse doktor ben şok olurum dedim birde pembiş pembiş bir sürü kıyafette aldım dedim 😂şaka bir yana sağlıkla gelsinler yeter ki cinsiyeti önemli deği
Merve_kucuk Ask_H Ben sıkıntı etmiyorum cinsiyetini çünkü daha bişey almadim😄😄 ama inşallah artk gösterir. Normalde erken randevu aldm. 21 subatta babamizin yemin töreni var😊 18 subatta doktora gidecegim yolculuğa izin verir inşallah bide bebegim kendini gösterirse babasına artk ya kizin oluyor yada oglun oluyor demeyi çok istiyorum. Rabbim önce sağlık hayırlı evlat olmayı nasip etsin☺🙏🏻
Sultan1903 Ask_H Benim 25 yada 26 idi galiba 1 kg idi,şimdi ne durumda bilmiyorum.yarın randevum var ama haftaya gidicem bakalım be durumdayız, haftaya perş 30.haftamız olcak
Akdenizbebisi Moralim bozuldu ya 😔😔 dün ayrıntılı ultrasona gittim 26. Haftamızdayız 758 dedi nasıl kilo aldırırım acaba 😔😔 kadın doğuma doktoruma gittiğimde 25. Haftada 900 demişti 😔