Blossom gmzmg sonuna kadar katılıyorum. Dış gebelik teşhisi koyulan kadın da buraya yazıp ne yapayım diye soruyor. Biri çıkıyor değildir diyor. Farklı doktorlar o teşhisi koymuş. Ortada hayati riski olan bir durum varken nasıl fikir beyan edip vebale giriyorlar hiç anlamıyorum.
elifgoktug bende yaptırdım o kadar pişman oldum ki suyu içtim 170 çıktı 10 dk sonra gözlerim karardı hepsini kustum şekerim 75e düştü doktor tanıdıklarım bize sorsaydın keşke yaptırmadan önce yapmana izin vermezdik dedi daha sonra başka yerlerden şeker yüklemesi değilde açlık tokluk şekerine baktırdım bi kaç gün üst üste aç 85 tok 105 1 saat sonra 95 çıktı yani o kadar pişman oldum ki yaptırdığıma iyiki kusmuşsun bebeğe geçmeden kustuğun iyi oldu dediler sağlıklı değil ve bütün tanıdık doktor arkadaşlarım önermedi
Bellazarea Balimkiz 😂😂😂 ellerinde internet var bari arastirma yapsinlar...bende yaptirdim ve olmasi gerekenden dusuk cikti mesela :)))
Bellazarea Balimkiz Kahkaha attım 😂😂😂, hayır hamileyiz insan hiç mi merak etmez hangi testleri yaptırmalıyız, yaptırdığımız testlerin amacı ne, ortada hem kendi canın hem bebeğinin canı var, doktoruna sorma gereği duymuyosun aç internete bak bari 😂