Aysenurtimurcin bugün cinsiyetini öğrendik erkekmiş 14 haftalık düşük bi riskle down sendromlu olma ihtimali varmış ilk oğlumda çıkmadı böyle bişey çok moralim bozuldu hakkımızda hayırlısı
Dream_miraclee Aysenurtimurcin nasıl öğrendiniz? Çok kişiye söylüyorlar 2li testte amma sağlıklı doğuyor
Egemen16 Aysenurtimurcin benimde ikili tarama testinde riskli çıktı canım ama ultrosanda herşey normaldi doktor içiniz rahat olması açısından kanda DNA testi önerdi biraz pahalı bir test yüzde 99 doğru sonuç veriyor onu yaptırdık temiz çıktı çok şükür
Nur_arkn Aysenurtimurcin ben 7 günlük lohusa bir anneyim.. benim bebeğime hormonlarıma göre risk cok yüksek down sendromlu dediler amniyosentez yaptırmamı söylediler fetal dna yada... o kdr kötü bir pskoloji ki! Hergün ağladım 2-3 ay boyunca bebeğime üzüldüğüm için gözyaşlarım asla isyanım değildi hçbirzaman bebeğimi öyle bile olsa aldırmayı düşünmedim👶🏻 Öyle bile olsa o benim canım kanımdı. Rabbime sığındım ve süreci atlatmaya çalıştım atlattım doğumu bekledim hiçbir test yaptırmadan ve şuan 6 günlük anneyim bebeğim de hiçbir sıkıntı yok şükürler olsunki rabbime sığındım sabrımın sonu selamet oldu🌝🌹🌸 umarım sizinkide aynı şekilde olur😇
Aysenurtimurcin Egemen16 evet 3 bin dedi ben dedim veremem o parayı 3 hafta sonra tekrar bi test yapılcak
Dream_miraclee UmaY-34 bazı markerlerden( mesele burun kemiği yokluğu, uyluk kemiği kısalığı , böbrekte kalpte parlama ve s.) şüphelene biliyorlar ama 80% tesbit edilemiyor zeka ile ilgili hastalıklar:(
Aysenurtimurcin Nur_arkn aynen bende o şekilde hamile olduğumu öğrendğimden beri hep diyorum sağlıkla gelsin bende aldırmam hayatta rüyama girer vebalini kaldıramam bi oğlum var 15 aylık buda oğlan hayırlısını versin rabbim
Aysenurtimurcin gmzmg valla 1:1970 yazıyo sınır çizgiyi biraz geçmiş ama ultrasonda bişey çıkmadı 3 hafta sonra tekrar bi test yaptırcaz
[silindi] Umarım sağlıklı doğar ama moralinizi bozmayın. Ben de 18 Şubat'ta ikili tarama testi yaptıracağım ama down sendromu kötü bir durum değil ki.
Aslieliz Aysenurtimurcin Ben 34+2 haftalık hamileyim 2li teste benim de down sendromlu olma riski cıktı çok yüksek bi risk değilmiş ama doktor detaylı ultrasona gönderdi iç organlarında bi sknti yoksa risk biraz daha düşüyor dedi bizimkinde çok şükür kalbinde beyninde hiç bir yerinde sknti çıkmadı şuana kadar da ultrason da falan bi sıkıntı görmedi herşeyi normal gidiyo inşallah hepimizinki sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir 🙏
Esmakysk 2 3 ya da 4 lü tarama sonuçları çoğu insanın yüksek çıkıyor benim de 2 li tarama yüksek çıktı amniyosentez önerdi doktor ama ben kabul etmedim
Nursrbg Aysenurtimurcin yanılma payı çok yüksek diyolar . Benim kardeşimin ikizi vardı anne karnındayken ikizi düştü ve kardeşim içinde sakat doğar zeka geriliği doğar alalım falan dediler ama annem aldırmamıştı şuan kardeşim 13 yaşında ve zehir gibi zeki . Tabi şuan daha gelişmiş teknoloji var ama çevremde çok kişide duydum bunu ve sağlıklı doğdu bebekleri içinizi ferah tutun hakkımızda hayırlısı olsun 🌹