Fatmanur_yakup17 Gkcege canım haftada 2 tane içmeni öneririm kemiklerde erime yapabilirmil eğitimde söylemişlerdi
Deletedmom138 UmaY-34 soda dediğiniz maden suyuysa aksine faydalı ama sadesi. meyveli olanı tabiki zararlı meyve suları hazır portakal suları tatlandırıcılar aromalar zararlı Gkcege
UmaY-34 Sade içemiyorum yemekten sonra hazımsızlık olduğu için sadece meyveli soda içiyordum bilmiyordum daha dikkat edeyim o zaman
Gkcege Fatmanur_yakup17 ay bak ne güzel bilgilendirdiniz bana kalsa günde bir içerdim ne güzel uygulama yapmışlar sizede çok teşekkür ederim 😘😘
SedaveSusam Gkcege sen bilirsin canım ben en başından beri tüketiyorum düzenli olarak şuan 29 haftalık bebeğim🤗
04052016mh Gkcege günde bir tane içebilirsin canım hatta ilerleyen zaman da kramp falan olursa onlara da önleyici doktorum magnezyum eksikliği için ilaç vermim sen günde bir soda iç dedi, meyveli içmeyin bence sadeye alıştırmaya çalışın kendinizi daha yararlı
gmzmg Gkcege soda değil maden suyu içmelisiniz. Zararlı değil, aksine faydası var. Ama Meyveli maden suları da meyveli soda da gereksiz ve zararlı, bolca yapay şeker içeriyorlar çünkü.