Angell9453 Merhabalar.. 14+3 günlüğüm.. Hep sırt üstü yatıyorum ama iyi değil diyorlar kan pıhtılaşması oluyormus.. Kaç aya kadar sırt üstü yatılıyor bilgisi olan var mı
Dkktlbsra Angell9453 33 haftamdayım ara ara yatıyorm ama sırtıma bi yastık bişeyle destekliyorum. Gece yatarken istemsiz yatıyorum bi süre uyanıyorum rahatsız oluyorum herhlde
Mrvfndk Angell9453 benmde sirtimda sorun var agridignda sirt üstu yatmam gerekiyordu alistim tabi buna da. simdi zor oluyo sola yatmak iyi diyolr sagda cocuk zaten yatınca agri oluuo orda. duz yatmak istyrm ozmanda sakncali diyolr cok durmamaya calisiyrm bende mecbur
Zeyk Angell9453 yat anacim zaten 6-7.aylarina gelince istesen de yatamicaksin. Şimdilik keyfini çıkar.
Kbrkprl Dkktlbsra bende aynı öyleyim bazen uyanıyorum sırt üstü yatmışım 🤦🏼♀️ Panik oluyorum biraz bebek hareket edince rahatlıyorum . 31 deyim bende
Dkktlbsra Kbrkprl allahın izniyle bişey olmaz bilinçli olara yattığım da oluyo sürekli sağa veya sola yatmak beni rahatsız ediyo açıkcası 🙄
Asyaamavii Ah cok özledim çok oyle uyumayı ama göbüsümden dolayı uyuyamiyorum bi kaç haftam kaldı Sonra oyle uyucam😂
Marinedeniz Angell9453 6. Aydan sonra sirt ustu yatmamak gerekli diye biliyorum sol tarafa yatilmasi en saglikli olanmis