Yasmin07 Haftadayım oğlum 5 6 kez hızlıca tekme atıyo gibi oluyo ama tekme değildir dye düşünüyorum çünkü bu kudar hızlı tekme atamaz. Tarifde edemedim tam kalp atışı gibi oldukça hızlı bi dkk sürüyo giibi hıçkırık mı bu 😊
Burcu_shn Yasmin07 ben şu an 32.hafta ikizlerime hamileyim. Ve yaklaşık 1 haftadır seyrek günlerde hıçkırıklarını hissediyorum. Eğer senkronize pıt pıt şeklindeyse ve uzun sürüyorsa hıçkırıyorlardır 🙂 normal hareketlerinden çok farklı oluyor
Gamzee00 Yasmin07 hıçkırık o bizim minnoşuda günde 2 kez falan hıçkırık tutuyo en az 1 bucuk dk sürüyo kalp atışı gibi sonra kesiliyo 😂😂
_Cansuu_ Yasmin07 evet canım hıçkırık ilerleyen zamanlarda daha da güçlü hissediyorsun ben 38. Haftadayim.baya tekme gibi kuvvetli hissediyorum günde 3-4 kez hıçkırıyor. 🤗
ezghsynn Bende aynı durumu yaşıyorum özellikle yatınca sol tarafımda devamlı vurma hissediyorum bazen çok rahatsızlık verici olabiliyo kimileri buna hıçkırık diyo ama bilemiyorum
26a Yasmin07 evet başta korkuyordum artık alıştım ,yine tuttu hıçkırık diyorum bitene kadar dinliyorum onu 😅🙈