Hanımefendiler 💁🏼♀️PKO hastasıyım. 7 aylık evliyim. Genelde Prolaktin hormonum yüksek oluyor Dostinex kullanımıyla düşüyor. Eylül-Ekim ayında kullandım ve Aralık ayında 4 haftalık gebeliğim sonlandıktan sonra ocak ayında düzenli adetimi geçirdim. Fakat sonrasında yumurtlama günlerimde her zaman ki akıntı takibime göre olması gereken haftalarda akıntım oldukça vardı. Bi kaç sefer de ovülasyon testi yaptım hep silik çizgi çıktı ama prolaktinim tekrar yükseldiği (39,85) için ümidim olmadığından dolayı devam ettirmedim takibi. Doktor kontrolümde bu ay olgunlaşan yumurtam olmadığını gördük 1 hafta arayla iki kere bakıldı geç yumurtlama yaşadığım için ama sonuç olumsuz. SAT 11 Ocak, doktorum bugün Tarlusal verdi. Adet olunca hormon testlerimin hepsini tekrar yaptırmamı istedi ve Klomen kullanacaksın yumurtaların uyarılmalı dedi. Bebeğim olmasını çok istiyorum. 26 yaşındayım ve bekarlığım boyunca bir çok doktorum PKO sebebiyle olumsuz konuşmalar yaptı. Şuanki doktorumdan çok memnunum içimi çok rahatlatıyor ve zaten hamile kalamam diye düşünürken 4. Ayımda hamile kaldım devam etmese de en azından gebe kalabiliyorum diye seviniyorum. Şimdi bu süreçte neler yapmalıyım, benzer tecrübeler yaşayanlar lütfen her türlü fikirlerinizi bekliyorum 🙏🏻 Birbirimize tecrübelerimizden bahsedip fikir alışverişi yapalım 😌 Allah herkese hayırlısıyla istediğini versin. Şimdiden kucak dolusu teşekkürler 🥰💁🏼♀️