kbrarslan Merhaba 38 haftalik hamileyim tsh degerim 1.5141 cikti sizce sonuc nasil sonucta bi anormallik var gibi sanki
Hilaliko kbrarslan bnce gayet ıyı benım 1.60 lardaydı hatta bı ara 1.40 lardaydı doktor kormal demıstı
nilinannesiii kbrarslan gebeliğim 7+2 benimde 9,52 olmuş yükselmiş yavaş çalışıyormuş euthyrox 50 mg kullanıyorum canım
Zehramomm kbrarslan 036-5 arası normal ama gebelikte 2 nin üzerine çıkmaması lazım benim 3,1 di 2 ye düştü ilaçla seninki normal
26a nilinannesiii benimde ilk ay 9 lardaydı değerim . 25 içiyordum sonra 50 ye sonra 75 e yükseldi .. Son değerim 2.8 normal mi acaba 🤔 benim hiç 2.5 altına düşmedi değerim 🙄
kbrarslan 26a benimde bu son tahlile kadar 4.0 dan asagi hic dusmedi sonra ilac dozunu yukseltince son ayimda düstü
26a kbrarslan hamilelikte tsh değerinin 2,5 altında olmasını istiyor doktorlar son değeriniz normal o yüzden .. Öncesinde kaçtı ilaç dozu peki, bir de hamilelikten öncede var mıydı
26a Eska Çok yüksek değil ama ilaç kullanıyorsanız dozu biraz yükseltebilirler en kısa sürede gidip doktora danışın bence
Zehramomm Eska benim 3,1 di ilaç kullanıyorum 2 ye düştü büyük ihtimal sanada verirler ilaç 2 ye kadar normal sayılıyor hamilelikte