Mucizem_01 Kızlar sabah 6 dan beri sancım var gaz sıkışması zannediyordum ama değilmiş nst bağlandım sancı çıktı ebe doğum sancıları dedi ama ne suyum var ne nişan geldi evde takip ediyorum çok düzenli değil bazen 5 dk da bi geliyor ne zaman doktora gitmeliyim
Mucizem_01 Dkktlbsra her zaman düzenli olmuyor hemen de hastaneye yatış yapmak istemiyorum aksamdan beri 15 dk da bi geliyor
Dkktlbsra Mucizem_01 düzenli olarak girdiyse 5 dk bir geliyosa gidin ama düzenli değilse gitmek de blmiyorm yanlış yönlendirmemte istemem
Dilos10 Ya benimde belimden sanki vuruyo gibi bi anda elektrik giriyo gibi sonra geçiyo ve kuyruk sokumum mu ağrıyan yoksa belim mi anlayamıyorummm 39+2yim doğum sancısı olabilir mi
Semaaonursnmz Mucizem_01 sancın nst de kaç çıkıyor canım duşa gir bence bi hızlandırır hurma ye ilişki yaşayın kazasız belasız bi avazda kurtulursun inşallah
Adel001 Mucizem_01 canım suyu. Bazen doktorlar patlatır neden öyle yaptın?😕 bence her türlü kontrol olmalıydın
Mucizem_01 Semaaonursnmz en son 96 görmüştüm iliskiyi evet duydum ama afedersiniz esim istemiyor korkuyor bisey olur diye
Bsrbkts Doktorum 2 durumda hemen hastaneye gelinmeli dedi 1.si sancı 4 dk da bir gelirse 2.si suyun gelirse
Semaaonursnmz Mucizem_01 benimkide öyleydi 96 iyi aslında bende 120 lerdeydi 🤦🏻♀️ Doğum yaptın mı merak ettim 🌸
Mucizem_01 Pembepanterr 😂😂🤭🤭 kesinlikle diyorum aşkım açılma kolay oluyormus diye olsun bisey falan olur diyor hurma ye diyor gitti hurma aldı geldi😄
Mucizem_01 Yavrum_herseyim sancılarım azaldi dünki gibi çok hissetmiyorum hastaneye gitmeye gerek duymadim onun icin