Benimguzelkiziim Kızlar bulaşık yıkıodum ve vajinamın yanları ıslaktı pijama da o kısım fakat iç çamaşırım da bişey göremedim bulaşık suyu mu geldi oraya anlamadım 🙁 27 haftalığım pazartesi kontroldeydim suyun biraz fazla demişti sadece
Tr55 Benimguzelkiziim bence iç çamaşırında olurdu. Değiş üstünü bekle suyun geldiyse devam eder diye biliyorum tekrar ıslanır
TwinsmomDA Benimguzelkiziim su gelmesi oyle anlaşılmayacak bisey degil ki durduramazsin onu çok farklı
hunilimom Benimguzelkiziim suyunun geldiğini anlarsın canım öyle yanları ıslanmıyor bacaklarının arasından akıyor tutamiyorsun
Benimguzelkiziim TwinsmomDA bulaşık bitti bi hissettim üst bacaklarım da ıslaklık var iç çamaşıra baktım anlayamadım ama pijama da ıslaktı bide karın bölgesi de ıslak tı sanırım bulaşık suyu
Benimguzelkiziim Deletedmom137 canım göremedim bişey siyah zaten anlayamadım pijamamın üstü de ıslanmış hızlı yıkıodum amao bölgeye su gelmesi çok şaşırttı
Benimguzelkiziim Emin_e kanlı olduğunu bilmiyordum ve bacaklarımdan akardı belkide su ama o bölge ıslaktı sanırım evham yaptım ilk defa olunca bebişim tekmelio bu arada
Malatya44 Emin_e cnm bazen sizinti seklinde olabiliyo. Benim ilk cocugumda sizinti seklinde geliyordu. Akinti gibiydi birkac damla geliyordu. 5hafta dayandi erken dogum yapmistm. Kesede sizinti olabiliyo bazen. Bunu yasadigm icin soylemek istedim..
TwinsmomDA Benimguzelkiziim o idrar gibi değil orani siksanda çıkıp gidiyor tutamiyorsun içinde anlarsın hissedersin yanı çok farklı bir his kanlı değildi benimki bu arada sarı bi su şeklindeydi
hunilimom Benimguzelkiziim anlıyorum canım bende hamileyken en ufak şeyde acaba derdim suyum gelse anlamıyım derdim anlasiliyormus😁
Malatya44 Benimguzelkiziim canim seni korkutmak istemem ama sizinti olabilir kesede. Bi kontrole git mutlaka.. cnm bazen kesede ufacik bi sizinti seklinde olabiliyo. Benim ilk cocugumda sizinti seklinde geliyordu. Akinti gibiydi birkac damla geliyordu. 5hafta dayandi erken dogum yapmistm. Kesede sizinti olabiliyo bazen. Bunu yasadigm icin soylemek istedim.. mutlaka doktora gorun baksin ultrasonda. Yinede bi takip et ped koy gelirse benim dedigm gibi olabilir. Umarim su degildir ya..
Benimguzelkiziim Malatya44 anladım ama bulaşık yıkıoduö üst kısımda ıslanmış pijmamamın göbek blgesi oraya kesin çeşme suyu gelmiş
Benimguzelkiziim Malatya44 takip edicem canım sık sık haftaya testler için doktora gidicem 10 şubat gösteririm kesinlikle bu arada plesanta vajinanın arka duvarında bunu da demişti doktorum
Karakurt Benım ilk oğlumda patlamadı sadece sızıntı yapıyordu her 10 dakka bi bi bardak kadar geliyordu